@Mevr.-Schotte
Volledig nieuwe camper camping open sinds mei 2025. Gloednieuw, super modern en heel proper. Ideaal voor de combinatie met een bezoek aan het pretpark. De camperplaats ligt vlak naast het park maar zonder geluidshinder. Perfecte accomodatie.
Mooie rustige camperplaats , proper en net sanitair .vriendelijke uitbater heel behulpzaam. een aanrader! Wim en Anita
Mooie camperplaats ruime plaatsen rustig en heel net . Veel fiets mogelijkheden! Een aanrader ! Wim en Anita
Gloednieuwe camperplaats (10/2022) met sanitair gebouw. Zalige douches en kraakproper. Op 5 km van Europapark. Perfect te doen met de fiets. Beetje lawaai van drukke weg nabij en trein maar is te doen. Er zal in 2023 nog een camperwinkel en stalling/werkplaats worden naast gebouwd dus af te wachten of dit hinderlijk wordt. Voor nu een perfecte plaats.
1 gebouw is modern en proper sanitair. Langs een weg maar die is redelijk rustig. Goede uitvalsbasis vr Sibenik en NP KRKA. We zijn 2 dagen gebleven om te kunnen wassen en drogen maar normaal is dit een camping voor ons om 1 nacht te staan.
Kortbij Zadar Tuin geeft uitzicht op de zee, wel geen strand maar tegels en beton aanlegsteiger. Sanitair is OK. Klein en gezellig. Vriendelijke ontvangst. Goed voor bezoek voor of na Zadar en kort verblijf.
Zeer vriendelijke ontvangst. Rustige plek. Redelijk sanitair. Goed voor doorreis en bezoek aan Zadar.
Wanordelijke camping. Alles op elkaar en door elkaar. Het viel tegen. Maar 1 nacht gebleven. Niet ons ding. Sanitair redelijk. Geen genummerde plaatsen. Als je een plaatsje hebt gekozen krijg je een nummer.
Nieuwe camping. Super gezellig strand en beach bar aan de zee. Geen market, wel groeten en brood verkrijgbaar. Sanitair was proper. Mooie ruime plaatsen. Goeie WiFi. Een plek om langer te blijven.
Super proper, modern en luxueus sanitair. Mooie baai. Het uitzicht op de industrie soort niet echt. De paar vliegtuigen op een dag die landen ook niet. Beplanting moet nog groeien want alles nieuw sinds 2018. Mooi zwembad en ruime mini-market.
Veel plaats want heel grote parking. Stad op 15 min wandelen. Wij zijn hier niet blijven overnachten omdat we de enige camper waren op dat moment en we voelden ons niet veilig genoeg omwille van rondhangende jongeren (subjectief).
Zeer tevreden van deze plaats. Alle voorzieningen aanwezig, ook voor 2 plaatsen stroom en het is gratis. Weinig last van verkeer. Ruim aangelegd. De foto met de smalle brug is misleidend, je moet daar niet over rijden. De CP is makkelijk te bereiken.
Goed om te parkeren voor een bezoek aan de stad maar best niet om te overnachten. Veel verkeer en vuil. Wij hebben overnacht op de parking van de zoo, beter maar ook niet ideaal (al vroeg lawaai van de dieren).
We stonden helemaal alleen op de parking van de zoo. Na sluitingsuur aangekomen en de parking moeten oprijden langs de uitrit want inrit afgesloten met bareel. De plaatsen voor de camper zijn geschilderd op de grond. Gratis een nachtje gestaan. Mooier dan de parking nabij het centrum (goed vr bezoek a d stad). Wel al van vroeg veel lawaai v d dieren en dus vroeg wakker.
Dure camping en weinig schaduw maar verder geen klagen. Modern, nieuw en proper sanitair. Op 5 km van het centrum van de stad ofwel via een verkeersvrij fietspad langs het water ofwel voor 3 EUR p/p een shuttlebus h/t naar het centrum. Als de prijs geen probleem is dan is dit de perfecte keuze.
Leuke plek als alternatief voor de tunnel. De pas is breed en dus makkelijk te doen met de camper. Meer dan plaats genoeg, want je kan op verschillende plekken staan boven op de pas. Wel fris want op 2100m hoogte. Wandelingen vanaf daar zijn mogelijk, warme kleren voorzien.
Goede plaats voor doorreis. Rustig achter de brandweerkazerne. Centrum op 25’ wandelen. Geen voorzieningen aanwezig.