@MiRo18
De locatie bij de kleine jachthaven is geweldig. Helaas is het doordeweeks vanaf 7 uur 's ochtends druk en 's nachts is het er rustig. De kosten bedragen momenteel 150 DKK voor één camper, twee personen en elektriciteit.
Sitecode: 19111
SLECHT! De 21,60 euro klopt niet, voor minder dan 44 euro is hier niets mogelijk. Sta er dan achter en trek geen kampeerders aan onder de verkeerde omstandigheden. Het milieu en de sanitaire voorzieningen zijn in orde. De grootte van de staanplaatsen krijgt 1 ster. LET OP, vanaf 06.00 uur veel lawaai op straat achter de parkeerplaatsen. Onbeleefde eigenaren op elk moment van de dag, we voelden ons als smekelingen. Het is onmogelijk dat we terugkomen!!!
2 sterren voor de plaats, anders is het helaas erg luidruchtig.... Vliegtuiglawaai, bedrijfsgeluid (tuinieren/landbouw) vanaf 04.00 uur, dus midden in de nacht, uiterlijk vanaf 06.30 uur rijden de tractoren. Geen informatie of tips over de omgeving. Föhn of waterkoker alleen te gebruiken onder de 2000 watt. Sanitair verouderd, verder wordt de plek goed schoon gehouden. Helaas gewoon te duur voor de prestaties en korte nachten.