@Micha49
- 2019
- Pössl Roadcruiser mit Längsbetten
- 2019
- Buscamper
De plaats is beheersbaar, ongeveer. 8 stacaravans. Water, riolering oké. 4x streamen. De locatie is echter geweldig. Op wandelafstand REWE 5 min en het restaurant "Favorite Coffee" nog 3 min. Er zijn taarten, salades, hamburgers, .... Zeer leuke sfeer, veel waar voor je geld.... Al een hele tijd niets beters gegeten. Een must voor iedereen die in Salzhausen verblijft.
Ik ben het eens met de evaluatie van de "vorige sprekers", behalve: toilet, het damestoilet rook erg slecht, daarom slechts 2 sterren in plaats van 3 en de vloer is geen gras maar rood zand/grind.
Had graag nog twee sterren gegeven. De camping is prachtig gelegen aan het meer. Sanitaire voorzieningen zijn nieuw, maar hier een steraftrek, want om 8:00 uur niet schoongemaakt van de vorige dag. De kostenaankondiging op internet, € 20, verwees naar het antwoord van de operator op mijn verzoek, slechts naar drie plaatsen. Een parkeerplaats aan het meer, camper, 2 personen, hond, zonder elektriciteit kost ongeveer € 37. Aftrek van één ster voor het misleiden van de kostenaankondiging op de website.
Groundsman vraagt een verblijf van minimaal 4 dagen. Drie dagen werden afgewezen. Bij het plein is een grote kermis.