@Mieke-en-Hans
- 2006
- Adria Matrix 600sl
- 2022
- Ander
Zalige plek,rustig, voldoende plek, vriendelijke uitbaters. Hier komen we zeker terug😃

Prachtig uitzicht. Erg rustige plek, tenzij er een voetbalmatch plaatsvindt. 3 x drukken en dan pas valideren is goed voor 12 u stroom. Plaats nog in aanbouw, maar nu (bijna) perfect.
Erg aangename verzorgde plaats. Prachtig uitzicht op het water. Bij goed weer drukke fietsroute tussen camperplaats en water, voor ons niet storend, de ene fietser is al wat vriendelijker dan de andere. Erg vriendelijke, uitbater. Aan electriciteit wordt nog steeds gewerkt. Eigenaar staat toe dat luifel en stoelen gebruikt worden. Camping gedrag ziet hij eerder als plaatsen van extra tent.
Ondertussen zowat de 6e maal, tel kwijt, maar toch nog steeds de plek die een 10 waard is. Heerlijk genieten. Camperplaats "anders" en tot in de puntjes verzorgd.
Lekker de boer op. Mooie camperplaats met (H)eerlijke eigenaars. Goed gelegen met alles wat men wensen kan op fietsafstand. Wel erg druk tijdens paasweekend, maar dat geldt voor de ganse streek. Voorzieningen simpel maar efficient.
Eén van de betere Vlaamse camperplaatsen. Perfecte ligging, perfecte verzorging. 1 nadeel: de gemeente zou beter eens nadenken over het herplaatsen van de glascontainers. Hierdoor werd onze nachtrust 2 x s'ochtends voor 8u abrupt afgebroken. Er zijn best wel andere plaatsen mogelijk op het omliggende gemeentelijk terrrein. De nabijheid van het politiekantoor verhoogt de veiligheid.
Voor ons één van de mooiste camperplaatsen die we op 12 jaar aangedaan hebben. Uiterst vriendelijke en behulpzame uitbaters. Prachtige natuur en fiets gelegenheid. Vlakbij leerzaam museum Schokland. Uitbaters hebben nog héél wat uitbreidingsplannen.