@Miestruyfs

Ander
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

wij hebben hier 2 nachten gestaan, het sanitair was heel proper, de gastvrouw was heel behulpzaam en zeer vriendelijk! zeker een aanrader!

zeer vriendelijke eigenaar, heerlijke vijver om in te zwemmen, zalig om te fietsen, wij komen zeker nog eens terug!

wij hebben zonder te reserveren een topplekje gekregen vlak aan het water 🤩 sanitair is proper, afval wordt hier netjes gesorteerd en staat uit het zicht. klein minpuntje is dat het water is de douches niet echt warm is maar met deze temperaturen is een lauwe douche wel eens fijn😂

we kwamen hier aan zonder reservatie en mochten een plekje kiezen 🤩 het is hier heerlijk rustig en de eigenaar is super vriendelijk! heel mooi verzorgt terrein en sanitair!

super vriendelijke mensen, heerlijk rustige omgeving. dit is onze 2de keer en we komen zeker nog terug 🤩

hele leuke en mooie camping, lekker eten in het restaurant 😋 het enige nadeel is het sanitair… geen warm water, best vuil met momenten en geen wc-papier 🙈 gelukkig was het heel warm hier en dan doet zo’n koude douche wel deugd 😂

camping heel rommelig, echte chaos! wij komen nooit nog terug!

deze camping is helemaal top!! heel vriendelijke mensen, sanitair echt heel proper, de staanplaatsen groot en mooi! restaurantje met super lekker eten vlakbij 🤩