@MikeO
- 1980
zeer eenvoudige plek in een buitenwijk van Napels, en de buurt dienovereenkomstig! Maar de plaats is gescheiden door een stalen poort, dus het is oké! Sanitair schoon, douche smal! Oké voor één nacht & meer parkeerplaats dan een CP… De prijs is brutaal & duidelijk te hoog voor wat je krijgt! Juni, 2 personen & VW-bus incl. elektriciteit €34!
Zeer mooie plek met een prachtig strand! perfect in juni! Ook het restaurant en de strandbar zijn een aanrader! Sanitair is eenvoudig, maar voor de rest zou ik Italiaans accepteren!
een heel erg leuke plek! Zeer liefdevol bereid met de vetplanten en mooie percelen! 's Avonds kun je bij het ontbijt vis & dolci bestellen! Direct aan zee! Sanitair zeer eenvoudig maar schoon! Al met al een hele leuke sfeer! :)
We zijn daar niet gebleven - vooral vanwege de twee vrij rondlopende honden die over de reling lopen... Over het algemeen is de plaats niet erg uitnodigend, het is omheind en kijkt uit over de zee en het resort ervoor Het! Het sanitair was vrij nieuw en schoon (heb er net naar gekeken)!
Wel een leuke plek, zoals anderen schrijven, “slechts” 5 camperplaatsen, maar ook tenten en caravans om te overnachten, naast de agriturismo! Voor meerdere dagen zou het niets voor ons zijn, maar voor één of twee nachten zou het prima zijn! Zeer aardige gastheren en theoretisch zou er iets te eten zijn, maar we hebben het niet gebruikt! Sanitair eenvoudig maar schoon!
Dus kan de slechte recensies niet begrijpen. er wordt niets beloofd dat er niet is. het uitzicht is adembenemend, ja het veld is ongelijk, de douches zijn ook niet echt douches, maar het is een charmant veld. Wij zijn ook heel goed in Aten restaurant met een bom uitzicht. 10€ is helemaal oké zonder elektriciteit! Ja, als je in het restaurant eet, kan Ma de € 10 negeren, maar goed... :)
nieuw sanitair, zeer schoon, stil, schaduwrijk, had een zeer kleine ruimte maar was zelf toegebracht. Het zwembad en de animatie hadden ons in eerste instantie afgeschrikt maar daar merkte je niets van. het strand met de toren aan de overkant is erg leuk om naar de zonsondergang te kijken.
Zeer mooie plek, goed onderhouden en rustig. Het zwembad zag er erg mooi uit, maar we hebben er geen gebruik van gemaakt. De prijs is ook goed voor € 32 voor 2 personen met een busje. Galerijachtig aangelegd met veel schaduw. Het strand erachter is erg mooi maar je moet er wel heen of van buitenaf met de auto.
Had een premium staanplaats, 3e rij van het strand, heel dichtbij wat handig was, het veld was erg mooi en schaduwrijk. De prijs was echter te hoog voor € 54 voor 2 personen en een busje. het is zeker een familiecamping, het strand is gewoon lawaaierig met de kinderen...
Schoener Platz super Therme prachtig gebied
Sitecode: 19130