@MinekeHendriks
- 2018
wat een geweldige plek. wij komen hier zeker weer terug, maar dan voor een paar dagen.
4 sterren omdat er geen vuilnisbakken zijn. Een heel eind weg ergens in het dorp. Een hele fijne plek in een gezellig dorp.
hele fijne camping, vriendelijke ontvangst. met ACSI kaart 17€.
is een parkeerplaats, verboden voor campers.
prima camping, schoon santair. bij het restaurant kan je heerlijk eten. als je de camping op rijdt naar links zijn de mooiste plaatsen.
Prima plek voor 15€ inclusief stroom. Ligt mooi aan het meer.
het is een ACSI camping, wij staan voor 23€ inclusief belastingen per nacht.
Wij waren hier 2 nachten, rustige, veilige plek. Prima om Palermo te bezoeken, met de bus vanuit Mondello of met de fiets. Via de kustweg is het 14 km tot de oude stad. Heel goed te fietsen. Mondello is een gezellig plaatsje met een mooi strand en gezellige boulevard.
fijne plek, voor pensionado’s 10€ per nacht incl. stroom.
Wat een fijne plek. Voor 12€ pal aan het strand. Lekkere douche. Hele vriendelijke beheerder.
rustige plaats. vlakbij het stadje.
prima plek om te overnachten en de terme te bezoeken. Drukke cp.
Prima plek om te overnachten. Is een parkeerplaats dicht bij het centrum, is goed te lopen en fietsen.
prima plek. met de fiets naar de stad gaat heel goed. centrum is autoluw
wat een fijne plek. Hele vriendelijke eigenaren en mooie fietsroutes. wij komen zeker terug.
prima plek om de stad te bezoeken. is vernieuwd, er zijn nu wel 35 plaatsen.
prima pauze plek om even door het stadje te wandelen
wat een fijne plek. genoeg fiets-en wandelroutes op voorraad. wij komen zeker terug.
Fijne, mooi camperplaats, alles nieuw, ruime plaatsen. Vriendelijke, behulpzame beheerder. Mooie omgeving om te fietsen. wij komen zeker terug.
Fijne camping, ruime plaatsen, schoon sanitair. Hele vriendelijke beheerders. Fijne fiets omgeving, rustig oud dorpje.
Prima camping, mooie plek. Goed fietsen naar oa Brandenburg. Sanitair schoon.
Prima plek met picniktafels, wc, vuilnisbak en strandje. ‘s avonds is er weinig verkeer.
Camping is open, prima plek!
Prima camping, vriendelijke ontvangst! We mochten in de middagpauze de camping op! Schoon sanitair. Mooie ruime plaatsen.
Superplekje!
Goed schoon vriendelijke messen je kunt daar baai van kotor rond fietsen