@MiraSander
Sitecode: 20873
Wat een bijzonder mooie plek en wat een gastvrije eigenaren. We werden warm welkom geheten en vertelt waar we gebruik van konden maken. Alles is er. Douche, wc, afwasplek, electra, speelruimte (pooltafel, voetbaltafel, pingpong) Ook bijzondere zitplaatsen om even bij te komen van je reis. We zullen deze plek zeker onthouden.
Leuke camping maar na twee dagen hadden wij het gezien (hadden drie nachten geboekt). De ligging is leuk zo aan zee met uitzicht op Malmö en de brug. Strand is klein. camping groot en veel vaste gasten die veel ruimte hebben. Er was rust op de camping en ook zeker mooie plekken. Ook camperplekken waarbij je op een parkeerplaats naast de camping staat naast een doorgaande weg. Schoonmaak wc’s en douches matig. Douche per drie minuten betalen.
heerlijke camping gelegen op de heuvel bij stad Sjöbo. Mooie omgeving en voor vlakbij een stad rustig. Sanitair heel netjes wordt goed schoongemaakt. Vriendelijke mensen van de camping die je graag helpen. Je kan zo de natuur in of het stadje. Enige nadeel vast gasten (koppel vlakbij plek 32) die zich niet gedragen ( dronken en ruzie maken ) Toch komen wij hier graag terug.
Prachtige kleine camping, rust en ruimte heel schoon. Mooi sanitaire gebouw wat goed schoongehouden wordt. WIj hebben hier twee nachten gestaan met plezier. Gewandeld in het natuur gebied, je komt niemand tegen wat een rust. Wil je graag meer dan alleen rust en natuur dan is dit niet de plek. Wij kwamen met de camper en hadden geen extra vervoer dan is alles erg ver weg. Behulpzame eigenaar, we komen vast nog een keer terug.
Wat een heerlijke plek om even bij te komen van een drukke reis vanuit Nederland. Er is mogelijkheid tot; water aanvullen, wc reinigen, vuil water lozen en elektra. Je kan er heerlijk douchen in de buiten douche. Ik miste alleen een wc. Je kan er inchecken via een QR code en betalen met Paypal.