@MissBosch
Een nachtje gestaan op doorreis. Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Mooie rustige omgeving. Zaterdagavond wel de muziek van de club aan de andere kant van het meer maar niet storend. Beheerders zijn erg vriendelijk. Douchen 50 cent zelf je wc-papier meenemen. Plek om terug te komen voor langer verblijf Restaurant bij de camping zag er goed uit maar was vol. Uitstekend gegeten bij Taverna Verde aan de overkant van de hoofdweg links.
Gastvrij ontvangen. Tot laat op de avond aankomst mogelijk wat fijn is op doorreis. Winkeltje voor wat boodschappen, broodjes, verse croissants en koffie. Prima plek, sanitair schoon. de
ik was hier op doorreis 1 nacht. vriendelijke ontvangst, indrukwekkend sanitair. mooie plaatsen. stadje op loopafstand met winkels en restaurants. ‘s Avonds mogelijk om op de camping te eten (niet gedaan dus kan niets zeggen over de kwaliteit) en in de ochtend broodjes op bestelling. Hoewel het restaurant in de ochtend niet open was, kon ik tegen gepaste betaling wel koffie krijgen.
Fijne camping. Was er al eerder en toen onder de indruk van het sanitair. Nu 5 jaar later is alles nog als nieuw. Bovendien vriendelijke mensen, goede verbindingen, mooie plekken die ook bij veel regen niet zompig worden. Ruimte om natte spullen te drogen en droog te zitten. Vijf jaar geleden konden we er ook ‘‘s avonds een pizza eten. Dat kon nu niet meer maar ontbijten is wel mogelijk. Op loopafstand een winkel, restaurants en weekmarkt
Met veel plezier een paar dagen gestaan. Zwemmen in de rivier, een tochtje met de kano, heerlijk eten in het restaurant. Verse vis! Vriendelijke familie runt de camping. Sanitair eenvoudig maar goed en schoon. Zowel voor de doorreis als om een paar dagen te blijven zeker een aanrader. Tip: kom je uit de richting Mostar, rij de camping dan iets voor bij (paar 100 meter meter) en keer bij de Exotic Beach Bar. Dan kan je makkelijk de inrit nemen.
Prima camping. goed sanitair, ruime plekken, mooie omgeving. De boompjes moeten nog even groeien om wat meer schaduw te kunnen geven maar zijn (zoals de campingbaas het zegt) veelbelovend. Supermarkt en eetgelegenheid om de hoek.