@Mjorgensen

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Sanitair is prima, grote en schone kamers met douche en toilet. Dichtbij winkels en restaurants. Er was geen keuken, maar de wasmachine en droger zijn gratis.

Sitecode: 20905

Mooie camping vlak bij zee, perfect als je naar Kystriksveien reist. Het sanitair is nieuw en up-to-date.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

De camping was vol, maar we kregen een plek buiten het gebied. Het bleek dat deze plekken evenveel kostten als op de camping zelf, namelijk meer dan 600 voor één nacht (inclusief 8 minuten douchen). De plek lag ver van het sanitair (en nog verder van het sanitair dat ons werd aangeraden vanwege de grote vraag). Een fijne camping, maar volkomen onredelijk om dezelfde prijs te vragen voor de plekken buiten het gebied, als voor de plekken vlak bij het water.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prima camping. Het sanitair is oud, maar een pluspunt is dat de douche bij de prijs is inbegrepen. Er zijn geen gemarkeerde plaatsen, dus het is raadzaam vroeg aan te komen om te voorkomen dat je op grind en/of een heuvel moet parkeren. 1,5 km van het stadscentrum en direct gelegen naast vele wandelpaden en zwemplekken.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Mooie camping en prima locatie voor uitstapjes naar Trollstigen, Geiranger, Romsdalseggen en dergelijke. Prijs is 435,- per nacht, niet 250,-.