@Mondial
- 2000
Voor deze prijzen is deze plek geen camperplaats en zou uit de catalogus moeten worden verwijderd. Daar gaan we echt niet heen!
We zijn na lange tijd weer terug bij de NOK en het is, zoals altijd, een hele mooie parkeerplaats, We ontdekten echter dat de nieuwe operator de voedingsmodus heeft gewijzigd heeft, namelijk dat wanneer je het resterende tegoed dat nog op de klok staat, vervalt ten gunste van de exploitant. Bovendien denk ik dat het niet nodig is om € 1,- per persoon in rekening te brengen voor de afvoer van afvalwater en toiletten.
De parkeerplaats op zichzelf is prima, maar slordig ontworpen en niets bijzonders. Ik moet echter zeggen dat de terreinwachter en zijn gezinsleden absoluut niet opgewassen zijn tegen de taak en de reserveringsmodus. Bovendien moeten ze allebei nadenken over hoe ze hun gasten 's ochtends moeten benaderen en, indien nodig, liever thuis blijven als ze zoals gewoonlijk in een slecht humeur zijn. Deze plek is passe voor ons.
Wij waren hier in augustus en moesten er helaas achter komen dat de PlTz op geen enkele manier aan de normale eisen voldeed. De hele faciliteit was vervallen en onverzorgd Verder moesten we vroeg vertrekken, maar er was geen restitutie van de overliggelden van minimaal 23 euro omdat deze gereserveerd was. Maar er waren slechts 3 van de 10 auto's op de PlTz. Je moet deze plek dus vermijden omdat er genoeg andere mooiere en eerlijkere plekken zijn
Een super parkeerplaats en dan voor een donatie met vers water en afvoer en stroom. Hele aardige operators die zelf Womo besturen. We waren daar een week en voelden ons zeer comfortabel. Graag opnieuw en opnieuw.
Let op, wij wilden ter plaatse een kijkje nemen, maar werden direct onderschept bij de receptie en rigoureus erop gewezen dat de hele plaats hondenvrij is en dat we deze niet mogen afstaan absoluut geen aanrader
we vinden de plaats goed gedaan, maar gezien de prijzen zal de parkeerplaats altijd leeg blijven. We vinden de persoonlijke prijsstelling bijna schandalig, hoeveel chauffeurs komen alleen. niet goed
Ik stond op het veld waar je niets mag achterlaten, om naar de camping te rijden, in ons geval aan het water, om € 42,- af te troggelen maar we zullen iedereen waarschuwen om dichtbij te rijden dan is het probleem opgelost op zichzelf
Voor zo'n slordige plek vinden we nu € 15,00 veel te veel en het is ook nog niet goed geïdentificeerd. Stroomzuilen zijn erg verwarrend gerangschikt en je gooit er geld in dat je niet terug kunt krijgen. Dat was de laatste keer dat we hier waren dat is afzetterij in de naam van Corona
Ben de eerste keer hier en in tegenstelling tot de opmerkingen, ik denk dat de plaats niet goed is.Het eten is matig, alle voorzieningen zijn op slot, maar 8, - € zijn te veel en het eten is te duur
Mooie rustige plek 10,00 € per Womo, maar een beetje duur voor gemengde parkeergarages Wrapped en Dixiklo waren beschikbaar in september 2018 aangezien er geen andere vrouw meer was