@MoniWalthaus
- 2017
- Adria Compact Supreme DL
- 2021
prima plek om stadje te bezoeken. wij waren er om 15.00u eigenlijk al vol. maar aan de rechterkant voor aan de weg, staat een bord, dat je daar mag staan. Dorp was een beetje saai. Maar kan gezellig zijn als het wat drukker is. 4-6-2025
perfecte plaats. met sanitair. leuk klein stadje. waar je gezellig even rond kan wandelen. terrasjes en restaurants.
top, alleen betalen met contant of Duitse bankkaarten
Een fijne plek om te staan. Met automaat. betalen. €17.- pn. Dan kan je alles bij boeken. douche. electr. met pas. gebruik je niet alles. geld terug. Je kan ook op de Camping staan. wel duurder.
wij dachten via deze app. Een goede plek om een nachtje te staan. En Kristiansand te bezoeken en de volgende dag met de boot op 10min afstand te parkeren. maar helaas een bord vermelden dat je hier wel mag staan maar niet kamperen. Harrymoni
wat een leuke Camping.klein maar fijn. Je kan zwemmen in het meer. Alles is in de prijs inbegrepen.Wij hebben onze was gedaan. De bushalte dichtbij ,paar meter lopen. Dat is wel een dingetje. je moet het even door hebben met een app. Leuke jongelui bij de receptie die alles regelen. Harmoni
op zich een prima plaats om Stavanger te bezoeken wij hebben het gelopen, het is 30 min. lopen. met de fiets 10min. met fietspaden.Alles is aanwezig. Schoon en netjes. Harmoni