@Moppie---Konijn

Betrouwbare reviewer

Lid van Campercontact sinds 2020

wat is dit , is dit een camping . Nooit zo iets ranzig tegengekomen. Als er hier iets gebeurd halen ze zeker het nieuws . Goede raad , blijf hier weg .

prachtige plek . als je wat later in de avond aankomt kan je gewoon verder rijden dan de officiële plaatsen en wat hoger , hier kan je gratis staan met een prachtig uitzicht. wandelen naar de vallei en op het einde iets eten is zeer leuk. ook de wandeling naar de kleine waterval is aan te raden . je kan ook de hoogste schans ter wereld beklimmen .

Dit is normaal geen plaats om campers te plaatsen . je mag je bus tussen de auto's proppen zoals sardientjes waardoor je een paar uur later zeer moelijk weg geraakt. Bus gewoon een paar honderd meter verder plaatsen in parkeerzone 2 . dit kist je 40 cent per uur en veilig .

prachtige GRATIS plek die je niet veel tegenkomt in Slovenië. Meestal vragen ze voor zulke plaatsen rond de 20 euro. Geen voorzieningen , wel een leuk terrasje vlak naast de plaats . leuk stadje waar je zeer lekkere ijsjes kan eten, wat wil je nog meer op vakantie . Er zijn verschillende restaurants in de omgeving. Geen probleem om er te geraken met een grotere camper. Plus minus 1 u rijden van Ljubliana.

plaats naast het station, geen last van treinen . De laatste is om 19 u . wel zeer triestig dat je 20 euro moet betalen voor een ordinaire parking. Het is blijkbaar normaal dat de Sloveniers de laatste jaren de toeristen beginnen uit te melken, jammer maar dat kan niet blijven duren . Goede raad probeer niet illegaal ergens te parkeren dit kost je 200 euro . Als je je wil gaan fietsen of wandelen in de omgeving moet je altijd parkeergeld betalen

prachtige plaats voor en paar nachten. zeer lieve en correcte ontvangst . volledig officieel. alle voorzieningen aanwezig en in de prijs inbegrepen , 20 euro per nacht . prachtige fietstocht gedaan in de omgeving , E bike is niet nodig . Panorama fietsroute. is echt de moeite. mooie valleien in de omgeving .zulke plaatsen zijn er niet veel in Slovenië. wij zijn zeker tevreden over deze plaats.

wat een zielige plaats . Bij een wijnboerderij maar het uitzicht is op een oerlelijke stal . wil je buiten zitten moet je tussen de openbare weg en je camper gaan zitten . veel last van de grote baan vlakbij. wij begrijpen niet dat zoveel mensen dit goed vinden. Er zijn veel betere plaatsen in de omgeving.

prachtige plaats , niets op aan te merken. je mag er gratis staan als je een wijnproeverij deelneemt van 10 euro per persoon. dat hebben we niet gedaan en ons niet laten kennen maar gelijk veel flessen wijn gekocht, was dus geen probleem om gratis een paar nachtjes te staan . Er zijn geen voorzieningen maar wel een prachtig uitzicht. je kan lekker gaan eten in Smartno . wat wil je nog meer .

Als dit geen triestige plaats is . je betaald veel geld om als sardientjes naast elkaar te staan . van veiligheid is er dan zeker geen spraken .we zouden op de kleine parkeerplaats voor auto's mogen staan tot 9 u voor 25 euro zonder voorzieningen wat belachelijk veel is Dit is een pure melkerij , plus de gehele omgeving is hier een Vlaamse kermis . Dit stuk van het land is zeker niet mobilhome vriendelijk. Blijf hier gewoon weg .

volgens de beschrijvingen was het een leuke plek om te staan ,maar bij aankomt is dit niet wat we verwachte. vrij triestig en troosteloos. je staat gewoon langs de kant van de straat . wat de voorzieningen betreft. sanitair in een ordinaire barrac. wij begrijpen niet dat vele zig laten omkopen voor een glas wijn of appelsap. dit is zeker geen 16 euro waard. wij zijn verder gereden naar het stuwmeer aan Ptuj , hier is een prachtige camperpl

Wij vinden dit een prima plek. Grasveld bij de rivier, vuilnisbak en gratis water. Op wandelafstand van het prachtige dorpje. 5 € is niet te duur.

Prachtige plek naast het dorpje . mooie plaatsen met haagjes. Brood in het dorpje en een leuk restaurantje. zo zouden er veel meer moeten zijn . Dit is geen sardientjesparking zoals velen.

komt een beetje neer op een parking voor zigeuners er staan teveel campers op deze plek. Geen aanrader.

Een enorme parking, heeft meer iets van een startbaan van een vliegveld. Ondertussen ook betalend.

Dit is geen officiële camperplaats. Water en stroom zijn ondertussen afgesloten. Wandel wel eens tot aan het aquaduct.

Mooie en rustige plek. Leuk fietsen met de verschillende pontjes. Fijn om te zwemmen in het meer, vooral bij zonsondergang.

Mooie en rustige plek. Mooi uitzicht op het kanaal. Goed om te fietsen. Een picknickbank plaatsen zou ideaal zijn.

Zeer triestige camperplaats . vragen 60 zloty voor de parking van de skiliften . Zeer rommelig en smerige bedoeling . zijn verder gereden naar parkeerplaats van Morskie Oko aan de Tatra, daar mag je overnachten voor 30 zloty en ben je er als de kippen bij voor de prachtige wandelingen.

Mooie camping met ruime staanplaatsen. proper verwarmd sanitair wij hebben hier gestaan eind september 2019. goede prijs kwaliteit.

Gezellige kleine camping . Vriendelijke eigenaar. proper sanitair. meer moet dat niet zijn .

Toen we hier rond 18 u arriveerden waren alle voorziene plekken reeds volzet. Er stonden nog enkele campers op de "gewone" parkeerplaats. De parkeerplaats wordt ook gebruikt als race-circuit door jongeren. Verder nog geluidsoverlast van de hoofdweg vlakbij. We zijn maar verder gereden naar een andere plek in buurt (ook niet echt goed).

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima camperplek. De plaatsen zijn afgescheiden door haagjes. Verderop zijn de nodige vuilnisbakken. De coördinaten zijn niet correct. Volg de wegwijzers in het dorp.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij vinden dit een prachtige plek. In het dorp is een goede bakker. Met wat geluk heb je een plaats op de eerste rij.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Dit is gewoon een parkeerterrein in een verkaveling. We wilden alleen maar overnachten, maar zijn toch maar verder gereden op zoek naar een beter plekje.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Ruime camperplek vlakbij de citadel. Het parkeerterrein was nu netjes opgeruimd. Beneden in het dorp is een supermarkt. Mooi uitzicht over de vallei.

Gewoon een plek op een parking. Het café zou eens grondig opgefrist mogen worden en de maaltijden zagen er niet smakelijk uit. We zijn doorgereden naar het centrum van Zonnebeke, naar de parking van het museum (veel ruimer en uitzicht op het park).

Een betere plek vind je niet in de omgeving. Rustig langs de Ijzer. Buikje rond gegeten en de picon moet je proeven! Veel wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt.

Dit is gewoon een parking langs de kant van de weg. Wel mooi gelegen aan het meer.

Dit is een gewone parking. Hier mag je 's nachts niet overnachten. Wel een leuke picknickplek en vlak bij de brug.

Sitecode: 11962

Mooie camperplek op minder dan 2 km van het dorp. In het dorp zijn verschillende restaurants en cafeetjes, 2 bakkers, 2 ijssalons en meerdere winkels. Wij zijn 's avonds aangekomen, het was er rustig.

De plek is ideaal om een wandeling of een fietstocht te starten. De automaat werkt met munten. Duur voor een plek op een zanderig terrein zonder picknickbanken.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie plek om te staan, maar dit is geen officiële camperplaats. Aan het parkeerterrein starten enkele wandelingen. In het gezellige dorpje zijn een paar restaurants.

Ook een mooie camperplek met prachtig uitzicht. Beter beschermd tegen de wind dan de plek in Auderville.

Mooie camperplek met prachtig uitzicht. Gratis water en openbare toiletten. Omdat er tijdens de nacht veel wind op kwam, zijn we verhuisd naar een kleine parking in het dorp.

Volgens ons is dit geen camperplek. Er was geen enkel bordje met één of andere aanduiding. Er zijn wel 2 parkeerterreinen, 1 van het hotel en 1 voor wandelaars.

Dit is geen camperplek! Er staan verschillende borden dat je hier niet mag overnachten. Dit is gewoon een parking langs de grote weg, met picknickbanken en een mooi uitzicht op het meer. De foto op de site is niet hier genomen.

Zeer mooie plek. Het sanitair is netjes. Wees er vroeg bij, want er zijn slechts 3 plaatsen.

De parkeerplaats ligt in een natuurgebied, en je mag hier dus niet overnachten. De wandeling tot het uitzichtpunt is +/- 1.7 km, enkel, niet makkelijk begaanbaar terrein. De coördinaten komen uit op een andere parkeerplaats, waar je wel mag overnachten. Geen mooie plek, geen uitzicht.

Kleine ongezellige staanplaatsen, nog steeds geen voorzieningen. Blesle daarentegen is wel de moeite! Bakker, kruidenier, beenhouwer, cafeetjes, brouwerij van plaatselijke bieren, apotheek. Mooie omgeving.

Leuke en rustige plek, ideaal om te fietsen. In het dorpje is een winkeltje.

Sitecode: 1990

Rustige camperplek met prachtig uitzicht. Je kan mooie wandelingen maken tussen de dorpjes. Rond 11 u komt de (warme) bakker langs.

Buiten het seizoen is het een mooie en goede plek, maar tijdens de vakanties zijn de plaatsen echt belachelijk smal. Je kan zo de boter aan de buren doorgeven als je wil, dus geen privacy. Alleen aan te raden als het echt niet anders kan en je op tijd kan zijn (staat zeer snel vol).

Mooie, door haagjes afgescheiden plaatsen. Voldoende schaduw van de bomen. In het stadje is niet zo veel te zien, wel 2 bakkers en goed toeristisch informatiekantoor met Nederlandstalige brochures. Goed voor 1 nachtje.

Toffe plek om te staan. De campers staan mooi achter ekkaar, zodat je ruim zicht op de Maas hebt. Bakker om de hoek, jammer dat het geen warme bakker is (keten). Goed om te fietsen. Grote baan en trein aan de overkant is niet storend.