@Motorfahrerronald
- 2021
- Knaus Vanti 640 Meg Vansation
- 2023
- Ander
Vriendelijke ontvang en antwoorden op onze vragen. Mooi en schoon sanitär. De stad is op 40 min loopafstand en makelijk te vinden. CP ligt rustig.
Zeer net ontvang ook al was het sluitingstijd voor de dag. Grote plaats Inc. water en elektra. Modern en schoon sanitär. Mooi uitzicht op een meer. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Kosten met ACSI kaart 15,46 Euro. Het ligt aan een doorgaande weg maar 's nachts wenig last van. Zeker een plaats om langer te blijven. Kom zeker nog een keertje terug.
5 sterren voor de locatie. Wij betaalden: Camper, 2 personen + elektrisch 17,80 euro. Zeer goed onderhouden en schoon sanitair. Het is een oud dorp. Het restaurant waar we gegeten hebben was prima. Om 19.00 uur iemand langskomt om geld op te halen. Bij aankomst zoekt u een parkeerplaats. Zie meer reacties.
Ruime ruimte op de camping. Ik was erbij. Kosten inclusief elektriciteit waren 20,60 euro. Het was erg stil. In de haven kunt u heerlijk wandelen en restaurants vinden. Er zijn winkels in het dorp, maar je moet wel iets verder lopen. Er is ook een supermarkt. Je kunt er alvast wandelen. Wij waren er 2 dagen. De ontvangst was zeer hartelijk. Bij aankomst zoekt u een zitplaats uit en zodra het kantoorpersoneel er is, kunt u betalen. Geopend van 17.00 tot 19.00 uur.
De kosten voor een camperplaats bedragen nu 10 euro inclusief stroom op de camping. Daarnaast is er nog de toeristenbelasting. Het sanitair is schoon. Gemakkelijk te vinden. Je zoekt je plek en tussen 19.00 en 20.00 uur kun je betalen
Ik vind het een fijne en veilige plek voor 8.10 inclusief stroom en 2 personen. Een kleine supermarkt op 400 m afstand, waar u alles kunt vinden. Je kunt rondom de ruïnes wandelen, de wandeling is ongeveer 5 km. In de ruïnes bevindt zich de rest van het dorp met restaurants. In de directe omgeving van de camping kon ik niets te eten vinden. Het sanitair (toilet) is schoon, maar erg eenvoudig. Maar wat kun je ook verwachten voor 8 euro. En het wordt relatief goed bezocht.
Sitecode: 19766
Prettige ontvangst. Schoon en echt nieuw sanitair. Mooie grote plek. De bus naar Luxemburg is gratis en duurt 15 minuten. De prijs van de camping was voor mij volkomen redelijk. Ik kom zeker nog een keer terug.
was erg blij op deze camping. Vriendelijk personeel, schoon sanitair. Omdat ik er in november was kon ik zelf de plek uitkiezen. Centrum Zadar Is te bedrag. En de ruimte is groot. Ik betaalde 30 euro inclusief toeristenbelasting. Ik ga weer
Voor mij een prima camping. Grote parkeerplaats, schoon sanitair maar zeker niet oud. De ontvangst was erg vriendelijk en gedurende deze tijd was er geen stress over hoe lang je wilde blijven. Alles is gemakkelijk te voet bereikbaar. Er is maar één klein minpuntje en dat zijn de bomen. Soms is het wat krap om in de ruimte te rijden omdat ze klein en te breed zijn. Maar het zit op zijn plek. Betaal nu 25 euro per nacht voor de plek met een ASCI-kaart
Voor 23 euro inclusief toeristenbelasting mag je niet klagen. Super aardige ontvangst bij de receptie. Grote parkeerplaats en schoon sanitair. De omgeving is ook leuk. Ik kom zeker terug met mijn fiets in de zomer. Ik ben hier alleen voor een transit.