@Ms.Bentley
zocht een camping voor De nacht. auto en caravan. Deze camping wordt in De app weergegeven als open. Gefilterd op open november en camping. Het enige dat open is, is een gebied voor campers. Geen toegang voor caravans. .
Wij waren meer dan 3 dagen op de camping. Dan daalt de prijs naar 23 euro voor 2 volwassenen, 1 hond en 3 kWh elektriciteit per dag. Wij vonden de douches en toiletten prima. Hoewel niet nieuw, werden ze dagelijks schoongemaakt. Er was altijd warm water in de douches. We liepen een paar keer naar Puerto de Mazarrón of brachten tijd door op het mooie rustige strand tegenover de camping. Het personeel was zowel gastvrij als behulpzaam.

Bezocht in oktober. Zeer mooie camping en vriendelijk personeel. De servicefaciliteiten zijn nieuw en hebben alles wat je nodig hebt. Grote speelruimte voor kinderen. De plaatsen zijn ruim en in terrassen. Wij kunnen deze camping van harte aanbevelen.

Heerlijke camping met alles wat je nodig hebt. Het terrein en alle staanplaatsen zijn zeer goed onderhouden. Gastvrij personeel en zeer behulpzaam. We zullen zeker terugkomen. Toen we de snelweg verlieten stuurde de GPS ons op een aantal zeer kleine wegen. Richt op Alcossebre, deze wegen zijn beter.
Mooie camping direct aan zee. Heel aardig, vriendelijk en behulpzaam personeel. Sanitaire voorzieningen waren schoon en het water was warm. De campingwinkel heeft alles wat je nodig hebt. We hebben genoten van wandelen met onze honden aan de zee naar Blanes.