@Muckelmaus111
Ik ben verrast door de negatieve recensies! Direct aan de Moezel, schoon en goed onderhouden. Een douche en een toilet per persoon zijn prima, maar zouden er iets meer mogen zijn. Het echtpaar dat de camping beheert was altijd vriendelijk en behulpzaam. En we vinden het altijd fijn dat we een plek kunnen reserveren – we kunnen komen en gaan wanneer we willen. Ook de barbecuehut, de speeltuin en het kleine restaurant met een kleine kaart zijn niet te versmaden.
Ik kan het alleen maar eens zijn met wat de vorige sprekers al zeiden! Geweldige plek, elektriciteit, water en sanitair, alles tiptop in orde. En een prachtig complex met vriendelijke eigenaren. We komen graag terug! En dat alles voor €13, wat wil je nog meer?
Grindplek en kleine afgebakende plaatsen maar wel vrij duur met € 36,- omdat de elektriciteit voor de airconditioning apart wordt berekend - in tegenstelling tot de beschrijving. Water is gratis in kleine hoeveelheden - het vullen van de tank vereist betaling! Eén toilet per persoon en ♿️ is permanent gesloten voor schoonmaak. 🥴 De douches zijn ruim en schoon, maar het water loopt maar 10 seconden, dus je moet daarna weer drukken! Een taartje in het café voor € 5,50.