@Muggl2018
Lid van Campercontact sinds 2020
- Malibu T 460 LE
- 2018
zeer mooie parkeerplaats in een parkachtige omgeving direct aan de rivier. erg rustig 's nachts. u moet echter worden voorzien van boodschappen, geen winkels in de buurt.
Alles is hier perfect: zeer aardige uitbaters, zeer mooie faciliteit met voldoende ruimte voor de buren, elke site met zijn eigen kleine grasveld, stokbrood en croissantservice, direct aan de rivier, rustig in de natuur. hoewel op internet vanaf 01.04. is open, we waren er eind maart welkom. wij komen hier zeker terug.
Dit was onze tweede keer hier en we zullen hier zeker terugkomen als we ons op de route bevinden. Plaats vrij en zonder elektriciteit. als je geluk hebt en een stoel krijgt aan de rand met uitzicht op de zee. Beschreven wandeling vanaf het plein naar het strand. Op loopafstand van het dorp met een bakker en kruidenier. V/E tegen betaling.
we hebben hier een nacht gestaan. Straat binnen gehoorsafstand, maar draaglijk. verder is alles aanwezig wat nodig is. Registratie en sleutel voor het legen van het toilet in het thermaalbad. U kunt uitstekend eten in het restaurant van de thermale baden. drie supermarkten direct tegenover
Veel dank aan de gemeenschap voor deze plek. Prijs 5 euro inclusief elektra, alleen de bergingsmogelijkheid ontbreekt. je staat hier absoluut stil, 500m lopen naar de bakker
zeer mooie parkeerplaats met een prachtig uitzicht op de bergen. zeer vriendelijke gastheren, broodjesservice, 's nachts heerlijk rustig, mooie grote plaatsen
zeer mooie plaats naast een beetje drukke n straat, 's nachts erg rustig. Korte wandeling naar de bakker en het restaurant, in de schaduw van veel bomen. 12 euro incl. Douche en toilet, toevoer en afvoer en elektriciteit. We voelden ons hier zeer op ons gemak en bleven spontaan nog een dag.
Alles klopt hier echt. vriendelijk welkom, schone douches en toiletten en ondanks de grootte van de kamer verrassend stil. Broodjesservice bij de registratie, op ongeveer 200 meter afstand van de bushalte en op ongeveer 400 meter afstand kun je heel goed eten. 22 Euro incl aan- en afvoer en elektriciteit voor een stadsplein zijn absoluut prima
mooie rustige parkeerplaats naast een historisch treinstation. direct voor de Murzradweg. we voelden ons hier zeer comfortabel. helaas geen bakkerij in de stad.
rustige en aardige bestuurder, maar verder niet veel om je goed te voelen. Campers staan dicht bij elkaar, met caravans ertussen en de bijbehorende auto's. Broodjesservice werd niet aangeboden, maar de indicatie dat het precies 1 km is naar het dorp met een bakkerij. Was geen probleem, want ik ging toch met de hond mee. Conclusie: ok voor een overnachting.
Als je op de eerste rij staat, heb je een direct zicht op de Weser. Deze plaatsen zijn echter verdeeld met kleine heggen en zeer krap gehouden. Je hoort 's nachts wanneer de buurman zich omdraait 🙄. Verder terug grotere plaatsen. Fietspad recht tegenover de plaats. Let op, de brug mag slechts 2,10 meter breed zijn, je moet eventueel de brug Weser in Holzminden rijden.
sehr schön hier und für 6 € Top. direkt am Ems-jade Kanal, ideal zum Radfahren. gleich nebenan das küsteaneum mit interessanten Details zur Geschichte, dabei ein schnuckliges Café selbst gebackenem Kuchen. geöffnet sa und so. Fußweg Richtung Stadt ca 15 Minuten mit bäckerei und super griechischem Restaurant. der Zug ist kaum zu hören und stört auch nachts nicht. wir kommen bestimmt wieder
geweldige plek, met de fiets gemakkelijk in de oude stad. direct aan het zwemmeer en veel wandelpaden en fietsmogelijkheden. voorbeeldige v / e, douches en toiletten erg schoon, erg rustig 's nachts
heerlijk rustig hier, mooie plek direct aan het slot. Elektriciteit niet beschikbaar. We vonden het hier erg leuk
we reden van hier langs het kanaal naar het waterburcht. toen reden we verder, omdat de geur in de hele plaats behoorlijk urine-zwaar was
Het is direct aan het kanaal, de zeer mooie plek met restaurants en bakker 5 minuten lopen. erg stil 's nachts. Laat het je niet irriteren, je ziet het kanaal niet vanaf de CP, maar je kunt de schepen voorbij trekken en het lijkt alsof ze door de weide rijden. Fietspad recht tegenover de plaats. helaas geen v/e beschikbaar, dus geen volledige score
prachtig, je bent hier direct mooi rustig aan het water met een direct zicht op de archipel. Kiosk op het plein met vers brood in de ochtend. Elke plaats met elektriciteit, royale toewijzing van ruimte. Restaurant was niet open. Alles was geweldig, de windturbine zou niet goed zijn op het plein
verschrikkelijk, lawaai en lawaai aan de voorkant en lawaai en lawaai in de straat achter. Meteen reden we verder naar Lysekil Marina, geweldige rustige parkeerplaats direct aan de jachthaven, fantastisch uitzicht op de archipel
mooie rustige plek met uitzicht op het platteland, zeer mooie exploitant. Direct onder het meer met waterski-faciliteit en restaurant, ideaal om te wandelen
Geweldige locatie, direct aan de Saale met uitzicht op het kasteel. Het is heerlijk stil 's nachts, je kunt de trein niet echt horen. Sterk aanbevolen. incl. elektriciteit en v / e 12 Euro per nacht
Top plek om de prachtige stad Colmar te bezoeken, op ongeveer 10 minuten lopen en je bent in het midden van de oude stad. De bakker komt vroeg naar het plein. Zeer mooie baas
echt mooi aangelegde toonhoogte. We voelden ons hier zeer comfortabel en zullen zeker terugkomen
Bedankt aan de gemeenschap voor deze plek. We zijn hier nu voor de derde keer. Korte afstand tot het dorp met bakkers, slagers en restaurants. Hier eet je heel goed bij de Stöger. Omdat ruimte en elektriciteit gratis zijn, zou de gemeenschap echter moeten overwegen om een paar euro te vragen, omdat het donatiefonds door sommige mensen "over het hoofd wordt gezien".
mooie eigenwijs dame bij de receptie. Ons is op een zeer arrogante manier verteld dat het restaurant alleen toegankelijk is voor hotelgasten. Met dit soort vriendelijkheid betalen we geen parkeertarief en zijn we net verder gegaan. dat hoeft niet
mooie rustige parkeerplaats op een voormalig kampeerterrein. grote percelen, die in het hoogseizoen meestal twee keer bezet waren in augustus. Over het algemeen sterk aanbevolen. Te voet bent u in ongeveer 15 minuten in het dorp met een bakker. Deze plaats is gratis en ook de elektriciteit kost niets, daardoor helaas permanente kampeerders