@Mugl03
Goede parkeergelegenheid ook met WW. Wij waren er van vrijdag t/m zaterdag, PP was vrijwel leeg, je kon ook voor de officiële PP parkeren, geen geluidsoverlast, 750m verderop is een bakkerij met aangrenzend café waar je lekker kunt ontbijten. Er is geen afvoerpunt op de PP, je moet naar de naburige camping. Elektriciteit is ook niet beschikbaar. Korte weg naar de thermale baden. Zeker een aanrader voor 1-2 nachten.
Zeer aangename camping, het personeel, vooral Silvia, is zeer behulpzaam. Sanitair zou vernieuwd kunnen worden maar wordt regelmatig schoongemaakt. Stroom max. 6 ampère. Direct bij de camping begint een fietspad van 38 km lang. Er is een pizzeria op het terrein, er zijn ook broodjes. De weg ligt zo'n 500 meter boven het plein, maar daar hebben we geen last van. supermarkt daar ook. Er is een plus+ van ons, we houden van het oude centrum van Sanremo + de bergdorpen
CP ca. 4,5 km van de officiële parkeerplaats bij Preikestolen. Zeer mooie, ongecompliceerde ontvangst. Vrije plaatskeuze, alle weideplaatsen, sanitair schoon en voldoende, afwas iets te weinig plaatsen. Wasmachine/droger alleen mogelijk bij gebruik van APP. Goedkope, slechte wifi op de achterste weilanden (belangrijk voor kinderen ;-) ) Slechte ontvangst in het algemeen. Parkeren bij Preikestolen kost 250 kronen per dag.

mooie, verzorgde camping. Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel. Sanitair zeer schoon en voldoende in aantal. Voldoende en goed uitgeruste afwasgelegenheid, evenals een kitchenette. Wasmachine en droger aanwezig. Staanplaatsen op terrassen en goed onderhouden. Winkelen in de buurt en een kleine pizzawagen direct naast de receptie. Uitgang mogelijk vanaf 07.00 uur absoluut te suggereren

Geweldig. Fantastische ligging, ideaal voor kinderen, parkeerplaats direct aan het water, kanoverhuur 200 kr. per dag, zeer schoon sanitair, 12 kr. voor 4 min. douchen, helaas maar 1 afwas gelegenheid. Springkussen, voetbalveld, volleybalveld aanwezig. Kleine markt om te winkelen. 13.00-15.00 uur Receptie gesloten, maar zelf inchecken mogelijk. Echt een aanrader, super vriendelijk personeel, per mail antwoord gekregen
Charmante camping op een geweldige, idyllische locatie. Vanwege de voorgaande regendagen hebben we een grindplek gezocht, daar heb je een gedeeltelijk uitzicht op het fjord en de bergen over de huizen heen. De douches zijn onbeschaamd, er zijn er 3 voor de dames, 4 minuten, waarvan ik bijna de helft moest aanpassen omdat het constant warm en koud werd. Ze waren ook erg vies. Het personeel is supervriendelijk.
Leuke camping direct achter de duinen aan het zandstrand. Aardige en behulpzame uitbaters, geopend van mei tot augustus. Vrije keuze van standplaats. 300 DKK per nacht plus 60 DKK voor elektriciteit. Sanitair in het achterste gedeelte nieuw en schoon. Wasmachine/droger naast de receptie voor 50 kr per stuk. Voordelige snackbar, heerlijke, grote porties Het enige nadeel waren de constant vliegende helikopters, die erg luidruchtig en irritant waren.

Wat leuk. 1Een plek, veel charme, aardige eigenaar, boten gratis te leen. Absolute droomlocatie. Geweldig sanitairgebouw, goede prijs. Broodjesservice. De bus rijdt 2-3 keer per dag rechtstreeks naar de gletsjer.
Super leuk en gezellig veld. Direct aan de fjord, cruiseschepen rijden op een steenworp afstand van het plein, bootverhuur ter plaatse, ongeveer 1000 kronen voor 1 uur. Enige punt aftrek voor te weinig toiletten (3 voor de dames en 2 douches) en daarnaast wordt het (altijd schone) sanitair op piekmomenten ongunstig schoongemaakt door het personeel. Anders is alles geweldig. Standplaats en aantal personen/kinderen apart te betalen.
Prima camping, schoon sanitair, gezinsbadkamers, toegang voor mindervaliden, kitchenette, zwemsteiger, een echte aanrader

mooie parkeerplaats, elektriciteit aanwezig, douche/toilet/afvalverwerking/fris- en drinkwater. Eigenaar super aardig en behulpzaam, er waren verse eitjes met een kort maar heel gezellig praatje. Sterk aanbevolen, vlak bij de snelweg. Geweldige, kleine bakker tegenover, ook op zondag open en met pin te betalen.