@N-huis

2002

Wij begrijpen de slechte recensies niet goed. we werden vriendelijk ontvangen, kregen een nette plaats voor 3 nachten aan de rand van een doortrekkersveld. de camping ligt mooi aan het water en er is een plek om een boot te water te laten. Een eenvoudige eetgelegenheid en een prachtig nieuw sanitairgebouw en prima WiFi. de prijs, €34, is redelijk hoog, maar niet buitensporig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Leuke rustige camping dicht bij het NP Krka. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en enthousiast. het sanitair is schoon en het restaurant is eenvoudig maar goed. De eigenaar verzorgd excursies naar het NP. Niet alleen naar het gedeelte waar iedereen naar toe gaat maar ook naar allerlei uitzichtpunten en korte wandelroutes die je zelf nooit zou vinden. een aanrader!

Keurige plek, mooi nieuw en schoon toiletgebouw, alleen jammer dat je naast de €5 voor gebruik van toiletgebouw ook nog eens €2 moet betalen voor 3 minuten douchen. De kabelbaan naar het bergmeer is absoluut de moeite waard. Prachtig wandelen hoog in de Alpen, schitterend.

Prachtige camperplaats. mooi schoon toiletgebouw, keurige camperservice en winkel, restaurants en een mooi kasteel op loopafstand. Top plek!

De camping is vergeven van de mieren! Echt een plaag. Hopen mierenpoeder (te koop op de camping!) gestrooid om de banden en de luifelstaanders, alle etenswaren in plastic, maar niets hield ze na een paar dagen nog tegen. De 3e dag zelfs de koelkast vol mieren! camping is mooi, dicht bij het strand, voldoende schaduw, sanitair is schoon alleen de douches ver onder de maat. Mooi strand maar camperaars betalen voor een parasolletje €27 per dag!

Het enige voordeel van deze camperplaats is dat het dicht bij Lucca ligt. De plekken zijn veel te klein voor een gemiddelde camper en totaal onverzorgd. Rommel op het terrein en de douches waren toen wij er waren (06/22) ronduit smerig! In geen maanden schoon gemaakt! Gewoon bruine korsten langs de randen. Van de 4 heren douches hadden er maar 2 een (vies) gordijn. Een schietbaan en een padelbaan naast de deur helpt ook niet. Echt een afrader!