@NOOBrainer
als je in de buurt van vilnius een plekje zoekt om tot rust te komen dan is dit het wel. wat een paradijsje. zeer vriendelijke ontvangst. echt een aanrader.
Wat een super plek. Echt een aanrader. uitzicht op een zwemmeer. goed sanitair. vriendelijke eigenaren. enige lastige is dat ze amper engels/duits kunnen, hierdoor is de communicatie lastig. Maar met handen en voeten kom je een eind. Geen wifi.
camping opzichzelf een prima camping. Prijs staat echter niet ik verhouding met de staat van de camping. Voor vier personen €44,00. Geen vuil water lozing. Toiletten echt vies. Douche rook naar de kinderboerderij. Geen gelegenheid om af te wassen. Wel leuk is de plekken voor kampvuur. Zwemmeer op vijf minuutjes lopen.
Zeer vriendelijke eigenaar. Ruime camping tussen fruitbomen waar we goed van mochten eten, wilde fruitbomen, maar prima van smaak
Aardige beheerder, doet er alles aan om het naar de zin te maken en heeft aan alles gedacht. Oppas voor de hond, vervoer, koelkast waar tegen alleszins redelijke vergoeding drinken uit mag pakken. Heerlijk stoofpotje gegeten. Zwembadje om af te koelen.
Leuke camping, veel groen, prima zwembad. Sanitair gedateerd en zeker niet schoon. Douches warm maar zeker niet heet.