@Na___Dini
Geweldige staanplaats met een prachtig uitzicht. Wij waren met twee volwassenen en een kind op doorreis en betaalden 56 euro inclusief ontbijt. Graag weer.
Voldeed volledig aan onze verwachtingen. Een staanplaats met elektriciteit voor 21,00 euro/nacht.
Geweldig veld. De sanitaire voorzieningen zijn geweldig. Kleine winkel met alles wat je nodig hebt. het restaurant was druk. Daar waren we mee RV op een nacht. Ook al is het een beetje duur, we komen natuurlijk graag terug.
Zeer aardige operator, geweldige winkel met geweldige prijzen. Het meer is te voet snel te bereiken en Malcesine ligt op korte fietsafstand. We bleven twee nachten. Graag weer.
Zeer aardige telefoniste. Geweldige locatie, geweldige winkel. geweldige prijzen!!!! Sterk aanbevolen, ook omdat het kleine stadje erg mooi is en je alles te voet kunt bereiken.
Omdat het vorige week niet zo mooi weer was, waren er weinig gasten, dus we kregen een prachtige plek voor de stacaravan direct aan de oever van het Balatonmeer. Er zijn twee verschillende sanitaire voorzieningen. Gescheiden door mannen en vrouwen - met douchegordijnen. En in een voor iedereen toegankelijk apart gebouw - afsluitbaar met een deur. We verbleven vijf nachten. 2 volwassenen, 1 kind. 212,00 euro. Duidelijk te duur.