@NadaenGe
- 2017
prima plek om Kehl en Straatsburg te bezoeken. €12, voor de overnachting ook prima. Maar €1, voor ongeveer 30 ltr water is echt te duur. ( vermeld word €1 voor 80 ltr) Wij hebben een 120 ltr watertank. €2, gespendeerd, en nog niet half vol.
Nou Jammer dan. Op de site stond vandaag geopend. Kom je aan, Montag en Dienstag geschlossen.😭😭 Gauw veranderen...
Prachtige plek en een mooie route gereden hier naar toe. Ruime plekken, alle nodige voorzieningen behalve douche en toilet, maar dat hebben we bij ons. €24, in de zomer. En heerlijk rustig.
op het eind vd middag had Trini toch nog een plek voor ons. Super bedankt! We staan hier nu voor de 3e keer. Fijne sfeer op de Camperplaats. Altijd weer een warm Welkom. Alle Nationaliteiten.
Wij hebben een heerlijke Tapas avond met bijbehorende wijnen gehad bij deze Bodega. Het was genieten, gezellig met nog een stel. Je verblijft op een mooie camperplek en kunt gebruik maken van douche en toilet. Super geregeld. Wij hebben genoten. Echt een Aanrader! Super bedankt Evelynne en Randal. 🥰 Wij komen zeker terug.
Wat een mooie plek, midden tussen de prachtige druivenrassen. Een heerlijke wijnproeverij samen met nog een heel gezellig stel. Alles prima voor elkaar incl electr. Aanrader!!🍷