@Naepa
Beste Camperplaats om van daaruit het kust gebied te bezoeken. Antonio is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook het diner is de moeite waard om eens van te genieten. De hele familie is super vriendelijk. Los van de camping is het openbaar vervoer wel een heel avontuur en moet je heel veel geduld hebben. ik vraag mij werkelijk af wat dit moet geven in hoogseizoen.
het is gewoon open maar de deur lijkt toe! je moet korter rijden en poort gaat open!!! perfecte plaats om pompei en hercolaneum te bezoeken. Bovendien is gaan eten in stone home restaurant bij Francesca een absolute aanrader. Heel lekker en niet duur. Goede locale producten in haar keuken. Wat een service om ons ook nog terug te brengen naar de agri camping.

ik begrijp de reactie niet helemaal van vorige review. Wij gaan hier 3 dagen blijven want heel verzorgde Camperplaats. Als alle gebruikers netjes de deuren sluiten en codes niet doorgeven dan is er geen probleem. sanitair is schoon en alles is aanwezig qua nutsvoorzieningen. bovendien vertrekken hier nogal wat wandelingen en is de omgeving van de bron van Doubs wondermooi. We betaalden ‘online’ 58€ voor 3 nachten inbegrepen stroom.
sanitair inderdaad nog onder constructie maar dat komt in orde. heel rustige plaats en lekker geslapen. ideaal om beekse bergen te bezoeken. met de fiets 20 min tot de ingang. Ook zeer vriendelijke eigenaars.
top Camperplaats. brasserie heeft zeer lekkere menukaart. Een echte aanrader. We stappen veel en lang en vanaf camping kan je uitgebreid stappen via niet aangeduide knooppunten (wel via app knooppunten makkelijk te volgen)
fantastische plaats aan mooie omgeving. niet zo nieuw en modern meer maar wel met vriendelijke eigenaars en gemoedelijke sfeer. wandelen in het raspaillebos is echt een aanrader.
Top locatie !!!
Sitecode: 22091
Gewoon fantastisch plaats. Wij zijn fan geworden en komen zeker terug.
Plaatsen zijn erg krap. Op tijd aankomen is de noodzaak als je electriciteitsnet nodig hebt. Anders kan je ruimer staan op busparking. Centrum op loopafstand.
Vriendelijk ontvangst en leuke proeverij. Plaats is wel ok maar te veel lawaai van de weg al van in de vroege uurtjes al.
Heel goede en rustige cp. Je moet wel snel zijn om plaats te hebben want al iets te populair blijkbaar.
Dit is voor mij geen rustige cp ! Tennisclub begint hier s’ovonds en dat geeft een af en aan gerij van auto’s, luidruchtige mensen en constant ballen gemep. Ik sport ook graag en begrijp dat dit gebeurt in een tennisclub maar dan moet je daar geen cp maken. Electriciteitsnet is er maar voor 2 plaatsen. Moet je al geluk hebben. Ik kom niet meer hier.
Uitstekende plaats met alle voorzieningen. Op wandelafstand van de stad.
Heel leuke plaats omwille van de rust en het zicht. Je hebt stroom en sanitair voor 100dkr. Wel nodige voedsel meebrengen want geen resto in de buurt.
Fijne plaats om met camper te staan. Heel rustig om te slapen en ontbijtservice in de ochtend. Wij komen zeker nog terug om te fietsen op de Veluwe. Nu maar 1 nacht geslapen op doortocht naar Denemarken.