@NelJan
- 2018
mooie plek langs de rivier. €40.00 met stroom en douches.
mooie kleinschalige camping. Ook heel attent bij aankomst dat je een presentje krijgt. Alles is prima verzorgd, we komen zeker nog eens terug. Je kan er mooie fietstochten maken.
wat een mooie en ruime plekken en zeer gastvrije eigenaar. Komt met informatie wat er te doen is in de omgeving.
leuke plek. Alleen denk eraan je moet de camperplek bereiken via de Langwiesen en niet door de poort bij het adres van campercontact
prachtige locatie, als je wilt verkassen geen probleem omzetten in het systeem wordt gelijk geregeld. En ook niet onbelangrijk mooie omgeving om te fietsen en/of wandelen.
mooie camping en hele vriendelijke/ behulpzame eigenaren. ruime plekken en mooie omgeving om te fietsen.
Rustig gelegen camping met een mooie vijver met kikkers en plekken met uitzicht op de omgeving. Alleen CP 1 en 2, waar wij stonden, omgeven door 4 hoge heggen, dus helaas geen uitzicht.
een hele mooie plek met uitzicht op de bergen en het oude kasteel. Je kan zelfs elektriciteit nemen. in een woord super
prachtig uitzicht. De voorzieningen gaan via een zuil.
Geen hartelijk ontvangst. De dame sprak alleen Spaans. Bij de dames douche liep het douchewater niet weg en de riool stonk. Op de afwasplaats geen warm water.
hartelijk ontvangst. Eigenlijk was er geen plek meer, maar we mochten op een veld gaan staan achter de schuur. Heerlijke plek met veel schaduw als het zo warm is als nu. Sanitair is ook prima.
mooie camperplek, maar wel veel hinder van blaffende honden van een kennel in de buurt.. Sanitair is mooi en schoon, alleen bij volle bezetting (ongeveer 40 campers)is 1 douche, 1 herentoilet, 1 damestoilet erg weinig.
Mooie c amperplek, alles is goed geregeld. Komt zelfs een bakker elke ochtend op de camping. Ook een mooie ligging om fiets en/of wandelingen te maken.
mooie ligging, vanaf de camping direct in natuurgebied Leersumse Veld. Alleen wat niet meer van deze tijd is" Geen toiletpapier" aanwezig op de toilet, simpele voorzieningen.
nieuwe camperplek, alles is goed geregeld. Zelf een plek zoeken . Mooi schoon sanitair. en niet onbelangrijk mooie omgeving om te fietsen of wandelen.
Mooie locatie. Zeer vriendelijk ontvangst. Mooie omgeveing om te fietsen
mooie locatie. Alles is goed geregeld en schoon. mooie fietsroutes in de omgeving
mooie rustige svr camping. Sanitair is keurig, goede warme douches. Ruime plekken. Goede fietsomgeving
prima plek, goed alternatief als het in Nesselwang overvol is. mooi Sanitair
mooie camperplek. mooi sanitair. leuke fietsroutes in omgeving
Mooie grote plekken op de camping. Maar ik vind wel te weinig sanitair. Op veld L gestaan, en daar zijn 2 dames/herendouches en toiletten voor veel campinggasten. s morgens wachten om een douche te kunnen krijgen.
Hele mooie camperplek. Alles aanwezig, en mooie fietsomgeving
eigenlijk hoef je niks meer toe te voegen aan de vorige reviews. Het is hier in een woord fantastisch.
Grote camping voor SVR. te weinig sanitair en afwasgelegenheid. het was wel allemaal schoon.
mooie camperplek. lekkere lunch gehad bij de buren in de tuin. is aan te bevelen. Prachtig fietsgebied.
Mooie svr camping, ruime plekken en hartelijk ontvangst.
op 20 september al gesloten. tot en met 18 december gesloten
Mooie boscamping, ligt in prachtige fietsomgeving. Alleen als de camping vol staat, is er te weinig douchegelegenheid.
mooie boerencamping, grote plekken. Prachtig fietsgebied
Mooie locatie, alleen jammer dat tegenwoordig veel gereserveerd wordt.
Mooie boerencamping. Sanitair niet kunnen gebruiken ivm Corona. Prachtige fietstocht omgeving
Prima locatie, lekker rustig en mooie fietsomgeving. Vriendelijke eigenaar
Mooie rustige camping, met ruime plekken. Schoon en goed sanitair, stroom en douch bij inbegrepen. Je kan geen afvalwater lozen!
Prachtige rustige locatie aan een meer. Op een schiereiland bij een kerkje.
Zeer mooi gelegen. En rustig . Maar let op de navigatie want die stuur je naar boven, maar de plek is echt langs het water.
Rustige plek,alleen het laatste stuk er naar toe denk je dat je verkeerd zit,want dat is over een soort industrieterrein .sanitair is ook prima.
Mooie rustige plek. Vanaf de haven leuke wandeling te maken naar het eiland
Vorige review klopt niet meer. Wel een rustige plek. Maar het afrekenen voor de electriciteit klopt niet meer. Douchen is ook niet mogelijk want het huis waar je af moet rekenen wordt verbouwd.
Zeer mooie camperplek , alles was er prima
3 nachten hier gestaan. Prima sanitair. Ook leuk om met andere camperaars en de eigenaar koffie te drinken en gezellig met elkaar babbelen. De knooppunten fietsroutes die je kan gebruiken zijn ook heel leuk om te doen. Al met al een locatie om zeker terug te komen.
Mooie natuurcamping, op het open veld mooi uitzicht. Fietsenpaden zijn zeer hobbelig of langs de door gaande weg fietsen met verkeer ( 80 km).
Mooie natuurlijke plek. Alleen de geluiden van de natuur, af en toe een treintje, maar dat mag de pret niet drukken. Ook hebben we drie keer een hert het weiland zien oversteken, mooi toch. Wel moet je 10,00 euro aan munten bij je hebben voor de stroom en tevens om dit soort locaties in stand te houden.
Leuke plaats, wij hadden het geluk om een prijsuitreiking mee te maken, naast ons, van een kano wedstrijd. In het plaatsje boodschappen gedaan en een gezellige pub op de hoek.
Sitecode: 62062
Goede parkeerplaats die ook wordt gebruikt voor wandelaars en fietsers. In de kiosk is een toilet aanwezig en is tevens de receptie van een aantal lodges. Mooi pad rondom het meer, ongeveer 10 km, voor te fietsen of wandelen.
Mooi uitzicht op de zee, lekker gegeten, gelukkig hebben de camperaars voorrang want alles was gereserveerd. De live band muziek hoor je wel in de camper-;)
Mooie plek naast de sluis, langs de weg. S’avonds bijna geen verkeer, toen wij er waren.