@NenH
Wat een fijne plek! Omringt door groen, ruime plekken, de eigenaar makkelijk in afspraken, een echter aanrader!
prima camping. prijs is netjes voor de zeer mooie, schone, grote plaats met heerlijk zacht en verzorgd gras. sanitair is wat verouderd maar heerlijke douche. Perfecte plek als tussenstop want ligt bij de snelweg. treinverkeer en snelweg zijn te horen als je erop let. Zelf geen last van gehad. Wifi ontvangst alleen nabij de receptie goed.
mooi verzorgde camping. Voor mij wel te groot en te onpersoonlijk. Prachtige zonsondergang te zien vanaf de camping. vriendelijke receptie medewerker. vanaf de camping veel mooie fiets en wandeltochten en stadsbezoeken mogelijk. Inderdaad best een dure camping maar dat is vakantie in Zwitserland meestal.
Sitecode: 20247
een fijne camping met prima faciliteiten. wel onpersoonlijk, uit- en inchecken, broodjes bestellen is digitaal past wel bij een stadscamping. Helaas geen fietsverhuur in de buurt, wandelen naar de stad is goed te doen als 40 minuten lopen geen probleem is.
Super mooie, schone en fijne locatie! We werden heel vriendelijk ontvangen, sanitair is heel schoon, mooie huiskamer met alles erop en eraan. Prachtig uitzicht over dr weilanden. Een 10 geef ik niet want wie weet wat we nog tegenkomen maar dit is een dikke 9