@Newbeee
schitterende ligging, ruim, rustig, sanitair op de begane grond van het perfecte hotel!
de perfecte plek 👍 rustige, zeer ruime plaatsen, alle voorzieningen behalve toilet en douches, kleine supermarkt in de buurt, veel fietspaden in de buurt, Donaueschingen op 19 km fietsen, erg leuk om de lokale gerechten te proberen!
rustig, geen overlast van de weg, vrije plaatsen met respect voor iedereen, mogelijkheid om te eten in het restaurant van het hotel, alle voorzieningen behalve douches, een geweldige plek aan de Felbertauern Strasse!!
Perfect voor een bezoek aan Bled, fiets-/voetpad van ongeveer 2 km naar het meer. charmant welkom. alle diensten behalve douches. betaling per kaart mogelijk.
Perfecte locatie, rustig, goedkoop en alle voorzieningen aanwezig (voorzie kamers voor elektriciteit en water)! Fiets-/voetpad naar de mooie oude binnenstad. Geweldig Aziatisch restaurant aan het water. Er zouden meer van dit soort locaties moeten zijn.
Wij waren hier twee nachten, prachtige plek! Midden in het bos, gesust door het geluid van de rivier en aan de rand van een fietspad. Ongelooflijke sanitaire voorzieningen. De prijs is hoog, maar de kwaliteit van de plaats is de moeite waard.
Mooie, rustige plek aan de oever van de Moezel, contant geld meenemen om te betalen en lange kabels als je wilt aansluiten op stroom.
geweldige locatie om te wandelen naar Ales Stenar en de mooie haven. niet veel plaatsen met stroom maar wel hele grote plaatsen. erg rustig 's nachts ondanks de weg. niet mogelijk om het grijze water te legen, alleen mogelijk om water te vullen en de WC-cassette te legen. toiletten ok maar douches zoals in een voetbalkleedkamer 😳
droomlocatie om Malmö te ontdekken (fietspad langs de stranden ca. 5 km). weinig ruimte op de staanplaatsen maar prachtig uitzicht en zeer goede faciliteiten. betaling per kaart bij de verdeler.
zeer mooie plaatsen aan de rand van een meertje, maar helaas had te veel regen de plaatsen te modderig gemaakt, dus we werden op een veld erachter geplaatst ... zeer vriendelijke ontvangst, sanitair in een buitenhut. alle diensten.
Gewoon perfect! warm welkom, staanplaats op het grasveld, alle diensten aanwezig en inbegrepen in de prijs (€15 - contant meenemen!!), decoratiewinkel die het bekijken waard is, centrum met minimarkt op 2 km afstand. we zijn omringd door schapen en koeien midden in typisch Hollandse, landelijke landschappen!
volg parking 1 (busparking) aankomst op elk moment mogelijk 10 euro heel erg stil, je hoort alleen de dieren geen diensten
Perfect voor een overnachting! Rustig en comfortabel. Betaal € 4 bij de crêperie "maison du lac".