@Nia3184
Hoewel de plek zelf niet slecht is om te slapen, is het onderhoud van de diensten verschrikkelijk. We konden het rioolwater niet lozen omdat de lozingsplaats verzadigd was... De waterdispenser is al een hele tijd niet meer gebruikt, er leven spinnen... Ik denk dat niemand tankt omdat je bij de bakker een muntje moet kopen dat kost € 4 x 100l
Goede plek, maar elektriciteit is niet bij de prijs inbegrepen. Om naar het centrum te gaan kunt u tram 4 nemen, deze is zeer dichtbij. Als je de stad een dag bezoekt, is het een goede optie om een daggroepsticket voor maximaal 5 personen te kopen, deze kost € 13,60.
Goede plek, maar je hoort de trein, hoewel je goed kunt slapen. De prijs bedraagt € 8,- voor 24 uur. Om gebruik te maken van de laad- en losdiensten, die betaald worden met munten (10 cent/10 liter), is het niet nodig om ter plaatse te betalen.
Het kost geen 17 euro, maar 22 euro. Als je bovendien gebruik wilt maken van een dienst, die allemaal betaald is (douches, water bijvullen...), moet je eerst een kaart kopen die 10 euro kost en deze opladen om te kunnen om voor de diensten te betalen. Het lijkt erop dat je dan de kaart terugstuurt en zij de 10 euro en het geld dat je niet hebt gebruikt terugbetalen. Uiteindelijk blijven we niet