@Nibi-2020
- 2015
- Niesmann &bischoff Arto 88ek
- 2020
- Integraal
cp zeer ok. als je wil vind je altijd wel iets negatief !! voor de mensen die aan deze cp iets negatief vinden , wegblijven zou ik zeggen dan heb ik altijd plaats😂
hebben hier voor een nacht geweest en het was super,vriendelijke eigenaars, wij komen terug!!!!!
voor de 2maal hier gestaan. top plaats voor ons.vriendelijke mensen.en als je de regels van het huis naleefd zul je geen problemen hebben,en ben je niet akkoord gewoon doorrijden is voor iedereen het beste.15euro incl water en elek 14 amp wel geen wc en douche maar voor ons geen probleem. doe zo verder wij komen terug. nibi 2020(antwerpen)
een kleine maar knusse locatie, voor grote campers kan het soms wringen zijn. goede ligging voor met het pondje belstein te bezoeken(heel mooi).en de beheerders ?Geen problemen mee gehad. als je de regels van het huis volgd krijg je niet vlug problemen denk ik.wij komen terug!
prima locatie voor trier te bezoeken,een zeer rustige plaats en mooie fiets en wandelpaden.men kan ook water innemen(wel best met een gieter)lozen wc cadette ook geen probleem,wel een beetje stappen ,de loosput is namelijk aan de voorkant van de woning(ik ben er met mijn mobilhome vlakbij gereden)komen terug !!
een prima locatie.wij hebben gestaan op het nieuwe gedeelte was voor ons geweldig !! de plaatsen zijn kraaknet.de wc en douche komen ze alle dagen poetsen. de receptie super vriendelijk.
hebben hier gestaan voor een paar nachtjes .de plaatsen zijn op gemalen kiezel dus is het aangeraden om een grond zeil te leggen anders neem je wel wat gemalen kiezel mee naar binnen je mobilhome.het is een super mooi camping met alles er op en eraan ,het is wel prijzig maar je krijgt er wel wat voor(laagseizoen 35euro/nacht)all in
wij hebben hier twee nachten verbleven voor op doorreis naar calpe. aan de straat kant is het wel niet rustig.de man aan de receptie was super vriendelijk ,hij registreerde alles voor ons spontaan!!Roses is wel mooi om te bezichtigen.
wij hebben hier 1 nachtje gestaan,voor ons een prima plekje voor op doorreis naar het zuiden.niets gemerkt van jongeren met slechte bedoelingen.
het is aan te raden van te voren te reserveren dan heb je geen problemen.zeker in de zomermaanden en op feestweekends . je krijgt de code via mail aan en dan is het poepsimpel !!!!
hebben hier gestaan van 13tot16april, zeer mooie cp en nog in uitbreiding tot 25 staanplaatsen.zeer vriendelijke beheerders,komen nog terug !!!!
wij hebben hier twee nachten gestaan 22euro per nacht wel in het laagseizoen.geen problemen gehad met in en uit rijden je kan ook zonder probleem bijboeken ,en WiFi ? wij hebben dicht aan de sanitaire blok gestaan nr 11 ,WiFi dik in orde !!!
een prima plek en oké geen sanitaire blok maar dat hebben we toch niet nodig?wij komen terug.wat ook goed is dat je niet kan reserveren, incl stroom 10amp,water inname plus lozen en dit voor 10,50eu voor 44u dit wel in de laagseizoen. waar vind je dat aan de kust!!!
een mooi verzorgd cp,veel vooruitgestippelde fiets en wandelwegen in het info lokaaltje.TOP LOCATIE !!!!
het was weeral genieten op deze super mooie cp. het is een lust voor het oog hoe Paul en Corry het allemaal netjes willen houden .wij komen hier graag!!!!!!!!!!
men moet online reserveren wat ik goed vind ,je krijgt tegenbericht voor aanvaarding. en moeilijk te reserveren ???niets van gemerkt en wij zijn geen computer frieken. mooie plaats met ieders zijn grasveldje TOP. wij hebben genoten.
cp dicht gelegen aan het centrum 14eu mag wel water bij zijn vind ik .ze gaan blijkbaar een slagboom plaatsen voor de zwart campers ,super vind ik dat
Sitecode: 42048
in het nesthof is zoals thuiskomen TOP. je mag ook alles vragen aan de eigenaars niets is te veel.doe zo verder . groetjes; ria en marc(de millieu sticker)
één zeer mooie cp ,goed verzorgd. de eigenaars (Patrick en Hein)zijn echt begaan met hun gasten TOP. zelfs een kleine attentie met de nationale feestdag echt zalig ,doe zo voort !!!!
een mooi weekeind gehad,fijne cp .voor de mensen die stroom nodig hebben,een bevestigingmail sturen en erbij zetten dat je stroom wenst te hebben dan is er geen enkel probleem.wij komen zeker terug
hier gestaan van 10 sept tot 13 sept. vriendelijke uitbater helpt u voor een zo goed mogelijk verblijf te hebben?stroom is wel aan de krappe kant 1200watt. zeer leuk dorpje en mooie wandel en fietsomgeving(uitbater heeft uitgestippelde roetjes.
wij hebben hier gestaan 20 en 21 dec lekker gegeten en zeker niet duur,er zijn ook uitgestippelde wandelingen voorzien en alle dagen om 14u kan men iets drinken en pannenkoekjes gaan uithalen .goed over alles nagedacht.
hier 4nachten geslapen,deze plaats doe ik alle jaren ,voor ons is dit een top plaats en smorgens komt de bakker om 8uur en deze broodjes zijn krakent vers !!! inderdaad geen wc en douche maar dat hebben we toch bij?? niet .iedere avond en of smorgens komen ze ontvangen mensen van de gemeente trittenheim
mooie verzorgde cp,nette sanitaire blok (vind ik belangrijk) vriendelijke beheerders. mooie fietstochten naar bruggen , venlo ,roermond allemaal rond de 40km.
Voor drie dagen op deze cp geweest,zeer behulpzame mensen ,goede uitleg voor alles wat er te zien is in de omgeving ,wel maar ene wc en douche maar daar komt verandering in want ze gaan de cp verder uitbouwen met een uitgebreid sanitair blok,afwasgelegenheid en oplaadpunt voor de fietsen .dit is leuk om horen wij komen alvast een kijkje nemen
zeer proper cp.ik hoorde wel dat er daar 6 campers zo goed als vast staan de ene zet zijn camper waar zijn collega komt te staan omdat hij een grote camper heeft en daar gaan we dan hè.stad temse daar moet ge iets aan doen want zoiets maakt veel kapot nog effe en er is geen plaats meer voor de gewone campers !!!!!!!
gestaan van 10/9 drie dagen ; een zeer druk bezochte cp alle dagen volzet , op de weide opzij was het soms een chaos wel veel cp met honden maar geen last van gehad , alle dagen komen ze wel de wc en douchen poetsen PRIMA .
hier 3 nachten gestaan prima cp aan t zwembad open van 2015 5 eu inkom mooie fietsroetes wel heuvelachtig rekening mee houden. spijtig van de vele sluikstorters van vuilnis,hebben vele mensen zien sluikstorten vuilbak prop vol en niet door ons de cp ZONDE
9/08. 3dagen geweest. mooie rustige cp spijtig dat er geen vaatwas plaats is of warm water , 12eu vind ik wel prijzig. wel tof alle dagen een vers eitje aangeboden door uitbaters .
Dit is de beste cp van Giethoorn, iedereen wil hier zijn; al denk je er is geen plaats meer, de uitbater vindt nog iets al moet hij je plaatsen in zijn garage TOP man en ZEER VRIENDELIJK. gestaan 11juni voor vier dagen.
Voor 3 dagen prima hoor, mooi aan de haven. Almere stad 5km, veel winkel mogelijkheden en voor de mannen terrasjes genoeg , moet je gedaan hebben, TOP
Hier gestaan op 14 juni. Zeer mooi en verzorgd cp zijn maar 3 pl maar kan eigenlijk gaan staan waar je wild geen wc en douche maar het is gratis kan wel water en elektriciteit nemen tegen betaling top locatie .
Deze cp is het beste wat we gezien hebben, alles prima.
Leuke plaats voor een afzakkertje of tussenstop stroom voor 2euro,mooi fietsgelegenheid Maastricht 20km,Hasselt 15 km,sint-truiden 18 km allemaal niet ver en bilzen een mooi en warm stadje.
20 juli gestaan voor 4 dagen; top cp wat kun je hier op afkeuren ......helemaal niets, onze fietstochtjes belandde wel veel in het bos, vonden we niets de bomen zijn overal rond hebben we opgemerkt ha ha
Hier gestaan van 18 juli voor 2 nachten; alles is voorhanden, mooie fietstochten, de prijs (28eu)per nacht misschien een beetje te veel, maar ja alles was volzet zal wel goed zijn. cp is heel proper nachts rustig.
Hier gestaan in juli voor 3 nachten.hier is een top camperplaats van te maken nog volop in opbouw misschien in het achterhoofd onthouden een sanitaire blok te bouwen op de cp twee douche en twéé wc en lavabo meer moet het niet zijn dan moeten we niet meer gaan douche op jullie prive. Misschien het gras niet zo lang laten worden,zonde van veel vliegen van de koeien.
Wij hebben bij jullie gestaan van 13 juli 5 nachten; alles was top, vriendelijke mensen, proper sanitaire. Zonde dat er geen afwas hoekje is. Wij komen zeker terug !!!!!