@NickVA
Prachtige en rustig gelegen camping. Weg van de drukte aan de Moezel, maar toch op slechts 10 minuten rijden er van af. Hoogstwaarschijnlijk de camping met de beste waarde voor je geld. Vriendelijke Nederlandse uitbaters. Sanitair lijkt eerst niet het aller modernste maar is super netjes en alles werkt zoals het hoort. Eindelijk eens een camping die overal de nodige plankjes, bakjes en haakjes voorziet in de douches!
Zeer aangename eigenares. Prachtig gelegen aan het fjord. Als je de Bondhusvatnet wandeling wil doen perfecte camping. Je kan van hier vertrekken waardoor je de 125kr parking aan de start niet moet betalen. Proper sanitair. In hoeveelheid misschien net iets te beperkt. Maar voor de zeer schappelijke prijs van 300kr per nacht voor 2 personen met caravan en stroom, wil ik overal in Noorwegen wel 10 minuutjes wachten op een douche of afwasbak.
Warm welkom door de super aangename eigenaar. Leuke plaatsjes dicht aan de waterkant. Grasplaatsen het dichtst aan het water kunnen wat drassig zijn bij regen. Heel proper sanitair. Camping staat hier als camperplaats maar ook mogelijk er te geraken met geen al te grote caravan. Het brugje lijkt spannend smal maar er staan ook grote permanente caravans dus het is wel degelijk mogelijk er te geraken. Douches 10kr voor 3min met start/stop systeem
De meest fantastische campingeigenaren die we ooit hebben gehad! Deze mensen hebben nog steeds het hart op de juiste plaats. Als u langer verblijft, zult u zeker de gastvrijheid ervaren. Bovendien biedt de camping alles wat u nodig heeft. Schone toiletten, schone douches met warm water en vloerverwarming. 2 volledig uitgeruste keukens inclusief een kleine oven en koelkast. Moet je de camping bezoeken als je naar de Faeröer komt!