@Nicky53
- 2022
mooie camperplaats maar had de pech helemaal in het begin te staan smorgens vroeg de bussen die van hun stelplaats vlak ernaast vertrekken mensen die vertrekken dus mobilhome in orde brengen vuil in de containers en de deksels gewoon laten vallen om te zwijgen over het lawaai snachts van de fabriek heel slecht geslapen jammer want de camping is voor de rest prima heel vriendelijke mensen op de receptie
zijn daar geweest onduidelijk waar je kon oprijden gevraagd aan de buren die wisten niks van een camperplaats dus terug doorgereden jammer
Mooie camping maar de richtprijs is 15.70 en heb 26.20 betaald is eventjes 11 euro meer moest leuk zijn zou het aangepast kunnen worden
Rustige plaats bomen als beschutting bij deze warmte prima plaats voor 1 nacht
Sitecode: 92001
Dit weekend daar gestaan , ongelooflijk mooie streek rustige plaats en ontzettend vriendelijke eigenares niets is teveel ik ga zeker en vast terug dit is een aanrader
Zeer mooie camperplaats douches en toiletten zeer netjes ...wel wat weinig voor zoveel campers mooi uitzicht centrum gemakkelijk te voet te doen redelijke prijs zo dicht bij Maastricht ik kom zeker en vast nog terug
Mooie camperplaats overal vlakbij en toch rustig
Super deze camping voor 16 euro alles inbegrepen douche , electriciteit , water , bij elke cp een vuilbak , toilet lozen , mooie ruime afgebakende plaatsen kraaknet vriendelijke eigenaar voor ons zeker voor herhaling vatbaar
Hier juist toe gekomen heel proper en netjes mooi uitzicht
Toen ik hier aan kwam stonden er 3 Duitse gezinnen die 4 plaatsen innamen met hun tafel en stoeltjes . Ik stond naast een Frans gezin en kon perfect zien wat de mensen aan het eten waren plaatsen zijn erg smal .moesten wachten om de deuren te openen zodat we niet tegen elkaar zaten . Is een mooie omgeving maar plaatsen zijn te krap
Bij het toekomen veel lawaai van de aanpalende voetbalvelden , barreel open en niemand te bespeuren dus geen ticket kunnen nemen . Wandeling gemaakt op het domein bij het terug komen bij de camper weer gaan rondkijken of we iemand vonden ivm het ticket . Mensen wisten te vertellen dat er zondag niemand is . Weer veel muziek vanuit het voetbalstadion. Voor ons niet voor herhaling vatbaar