@Nico&Gonnie

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld16 dagen geleden

mooie en mooi gelegen camping. wifi werkte niet. De leiding zou er naar laten kijken. Dit is letterlijk wat de technicus deed. Kijken en “manana”. Drie dagen later zou het gemaakt worden. dan zijn we weg. El Rocio is een leuk plaatsje, druk, vooral in het weekend.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer luidruchtig van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Het personeel rijdt met kinderwagens over de camping en veroorzaakt veel stof en is bovendien gevaarlijk. Opmerkingen hierover worden genegeerd. Zeer luidruchtig van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Het personeel rijdt met buggy's over de camping en veroorzaakt veel stof en is bovendien gevaarlijk. Opmerkingen hierover worden genegeerd.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Faciliteiten zijn goed maar veld vol met ganzenpoep en rommelige indruk ( kuilen in de straten). Wifi apparatuur is goed maar het signaal komt slecht bij de kampeerplaatsen. Het grijze en grauwe weer doet ook geen goed aan de stemming.

Op zich is dit een mooie camping. Als je denk dat je voor 20 Euro een SVR camping boekt moet je ook nog rekening houden met “servicekosten”. Als je vraagt hoe kan ik dit weten is het antwoord “staat op de website”.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een nacht gestaan. In de zomer met zwembad is het de prijs van 30 euro misschien waard. De beheerder is zeer badinerend. voor ons geen plek om terug te gaan.