@Nicolazzi
Rustige locatie met voldoende ruimte voor de camper. Afvoer van grijs water en wateraanvoer zijn ook mogelijk op de staanplaats. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanrader als u een paar dagen volledig wilt ontspannen, aangezien het strand vlakbij is (u hoeft alleen maar de weg over te steken) en het centrum op 500 meter afstand ligt. Uitstekende locatie voor diverse voorzieningen buiten het gebied, zoals bars, een supermarkt en restaurants.
We hebben drie dagen in deze rustplaats doorgebracht. Het personeel was erg vriendelijk en de plek was rustig en goed georganiseerd. De plaatsen zijn misschien wat smal, maar over het algemeen geef ik ze een 8,5. Ik kom zeker terug.
Aangekomen in de ochtend zien we alles gesloten, en een bord met een telefoonnummer om contact op te nemen, ik probeer dit nummer langer dan 1 uur te bellen en de secretaresse vertrekt altijd. Dus ik zeg: wat laat je telefoonnummers achter als niemand opneemt? Zet het dicht
Goed uitgeruste rustruimte, zeer vriendelijke manager en altijd voorzichtig om uw stop aangenaam te maken door u zich thuis te laten voelen. Het is een waar genoegen hem te hebben ontmoet en in dit campergebied te zijn gestopt waar ik zeker terug zal komen en het iedereen die besluit naar Fardella te verhuizen zal aanbevelen
Prachtige locatie, rustige plek en goed bediend. Enige minpunt van de stroom, het is niet genoeg voor alle campers die er zijn, dus je bent bijna laag. Gezien het feit dat u ervoor betaalt.
Sitecode: 19504
Mooie plek en rustig maar helaas ontbreekt de schaduw. Vriendelijke en gastvrije beheerders, u kunt tegen een bescheiden prijs eten met echt uitstekende en overvloedige gerechten
Een schaduwrijk, gereserveerd en veilig paradijs. Vriendelijke beheerder, er is geen supermarkt in de buurt, maar wanneer de manager naar de stad gaat vraagt hij aan iedereen of er iets nodig is. Jammer om te moeten vertrekken.
Rustige en schaduwrijke plek op een uitstekende locatie om het dorp of de Coop-supermarkt te voet te bereiken. Met 12 euro heb je elektriciteit, water, afvoer grijs en zwart water.