@NiekKools

Sitecode: 196616
Zeer gastvrij eb super mooi aangelegd . Sanitair super schoon . We geven niet graag de parels weg , maar deze personen verdienen het . Gr de ‘politieman’ en Inge 🤣
Hele mooie camping , goed sanitair, grote plaatsen. alleen de wasmachine is niet meer gratis .
Een heerlijke camping met een heerlijk restaurant en schoon sanitair . De omgeving is werkelijk fantastisch. Er zitten wel een paar plaatsen bij waar je goed moet levelen . Heel leuk plaatsje met 4 supermarkten op 20 minuten wandelen en 7 minuten met de fiets bereikbaar . Diverse leuke restaurants!
Voor een paar euro meer sta je op de camping met al zijn faciliteiten . De camping is gewoon open ! Grote plekken met heerlijk gras !
Zeer mooie, schone en rustige camperplek. Prachtige omgeving, hier vind je nog het pure Portugal. Lieve eigenaars, geen moeite teveel en altijd in voor een praatje. Eigenlijk willen we de “pareltjes” onder de camper plaatsen voor onszelf houden, maar deze mensen verdienen het gewoon dat het iets bekender wordt. Al geven ze wel duidelijk aan dat ze het bewust klein en rustig willen houden. Wij komen graag weer een terug!
Super fijne camping! Erg lieve mensen die de camping runnen, geen moeite teveel. Mooie ruime plaatsen met of zonder schaduw. Sanitair super schoon, wordt regelmatig bijgehouden. Borreluurtje gezellig maar duidelijk geen verplichting. Je komt of je komt niet, geen dwang.
Persoonlijk vind ik de camping achteruit gaan. Slechte of geen schoonmaak van het sanitair , geen onderhoud kranen afgesloten. Het gehele terrein ligt er verwaarloosd bij, enig snoeiwerk is nodig!