@Nininboom123

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

5 sterren voor een camper. Perfecte locatie om langs de kust te fietsen met zijn vele stranden. Ruime staanplaats, vlak beton met gras en eigen elektriciteit. Heel erg rustig met paarden als buren. (Oké, het geluid van de weg in de verte kan worden aangezien voor de wind 😁) Parkeer je camper, dan komt de vriendelijke boer langs om te betalen, wat mogelijk is met pin of contant.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Geweldige plek om een paar nachten te parkeren, want dit hele gebied leent zich uitstekend voor fietsen en wandelen. De camping ligt naast het zwemgedeelte van het meer. Restaurants en een paar cafés aan het water. Boottochten rond de meren. € 17,50 per nacht, betalen bij de automaat, plus munten in een andere automaat voor elektriciteit en water. Ik denk dat we € 20 per nacht betaalden, dus een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Ga door de slagboom, zoek je plek en betaal bij de kiosk waar je je voertuignummer in het systeem vindt. Douches en toiletten zijn een bonus. Goed onderhouden en ruime parkeerplaatsen. Gemakkelijke toegang tot de stad en restaurants. Wandel-/fietsroutes langs de Moezel in beide richtingen. Wijn, wijn en wijn overal verkrijgbaar. € 20,50 per nacht, inclusief alles behalve de wijn.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Heerlijke tussenstop, goed gerund, schoon en met krachtige douches. Vriendelijk personeel. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. Gemakkelijke toegang tot het stadscentrum met de fiets of bus. Ooievaars, uilen en een hert gespot in de ochtend. 2 personen, 2 honden, 2 nachten met elektriciteit = € 46

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Leuk stadje. Geweldige wandelingen in het bos en een riviertje om je warme voeten af te koelen in het veld aan de overkant. Alles wat je nodig hebt voor €15. We hebben meer betaald voor minder. Op grind, je hebt je wedges nodig.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Als je geen faciliteiten nodig hebt, maar liever legaal parkeert in plaats van wild, dan is dit een pareltje. Direct aan de rivier en met uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden. Bar en restaurant op 500 meter langs de rivier. Betalen via de app is eenvoudig.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Voor €4 per nacht! Het ligt op 500 meter van de hoofdweg (supermarkten, cafés) van een rustig stadje. Prachtig uitzicht, erg rustig, camera's! Betaald met de bankgegevens op de aankondiging. Je had naar het café in het stadje kunnen lopen om te betalen, maar daar accepteren ze alleen contant geld. Tank leeg, vul water. Geen elektriciteit.