@Norbert-2
- 2018
We kunnen het alleen maar eens zijn met de laatste opmerking. We raden deze plek zeker aan. We verblijven hier twee dagen in juli 2025.
Leuke camping. Goede prijzen, zelfs tijdens de feestdagen. Korte weg naar het strand. Schoon sanitair. De taart is een aanrader. Eigen bakker. Een bestelling van stokbrood is niet nodig omdat het voldoende vers gebakken is.
Zeer mooie camping. Grote kavels. Mooi uitzicht. In de aangrenzende rivier kun je heel goed zwemmen. Prijs voor camper, 2 personen, elektriciteit, douche inbegrepen, 19 30€ helemaal prima in de vakantieperiode. Een nacht op doorreis naar de Provence. Zou hier ook langer blijven.
⚠Aandacht. In 2021 gesloten wegens renovatie. Vandaag de CP benaderd en deze was gesloten.
Zeer mooie parkeerplaats. Sanitaire voorziening met toegangscode en erg schoon. Het restaurant is geweldig. Zeer goede keuken en vriendelijke bediening. Een keer te voet en een keer met de fiets naar Karlsbad. Toen we in juli ter plaatse waren, was er een paardenrace die gratis was voor bezoekers van het veld.
Erg mooie plek. Vrije keuze van parkeerplaats. Sanitair is schoon. 17 km naar Colmar. We kunnen de plaats aanbevelen en zullen hier zeker weer verblijven.
Zeer mooi gelegen parkeerplaats in de wijngaarden. Top sanitair. Je moet genieten van koffie en cake. Goed uitgangspunt voor wandelingen te voet of met de fiets.
Parkeerplaats was vol. Geen wonder in die tijd. Camping was ook vol maar voor twee nachten kregen we een plek op asfalt met stroom- en wateraansluiting. Mooi zwemmeer. Schoon sanitair. Kiosk open tot 22.00 uur
De camping heeft veel kampeerplaatsen op een gemaaid weiland. Direct gelegen aan de Main. Een paar minuten lopen naar de oude binnenstad van Miltenberg. Iets verouderd sanitair maar schoon. Prijs van € 20 voor een overnachting inclusief elektriciteit voor een zeer goede camping.
Prachtig gelegen camping. Veel ruimte voor de camper. Broodjesservice en koude dranken beschikbaar. Sanitair schoon.
Zeer mooie parkeerplaats. Erg druk in juli, maar het was altijd gratis. Zeer vriendelijk. Krijg veel informatie voor activiteiten. Sanitair erg schoon. Waren meerdere keren per dag schoongemaakt. Koude dranken zijn ook te koop. We komen zeker terug.
Zeer mooie, schonere ruimte. Zou het veld opnieuw bezoeken. Het sanitair is zeer goed onderhouden. Voldoende ruimte voor de mobiel. Leuke fietsroute langs de Elbe naar Dresden.
Een hele fijne parkeerplaats. Prachtig uitzicht op de Moezel en de steile wijngaarden ertegenover. De plaats biedt de hele dag zon. Waterstation was kapot en op korte termijn werd gratis vervanging aangeboden. We komen graag terug.