@NorbertCampe
- 2009
Waarom zo moeilijk maken om aan te sluiten aan de elektriciteit, kunnen ze daar werkelijk niets aan veranderen, de uitbaters zien toch ook dat iedereen daarmee op de sukkel is.Grtjs.
wanneer gaat de elektrische aansluiting in voege?
dit is een camperplaats die met hart en ziel uitgebaat wordt door uitbaters die weten waar een camperraar nood aan heeft, daarom 5 sterren Grtjs van Roos en norbert
toegekomen en direkt weer vertrokken en ik was niet de enige met dit idee. de cp gaf een desolate indruk. ik denk dat er een paardentrailer achter je camper moet hangen voor ze je aanvaarden en golfclubs in je bagageruimte.
Sitecode: 19330
Wij waren hier voor 3 dagen, en is zeer goed meegevallen. Zoals deze camperplaats moesten er meer zijn. Men kan vanaf de camperplaats fietsen en wandelen langs de oevers van de Somme zowel naar Abbeville of Amiens. Zeker ook het park van het kasteel bezoeken, zijn 4€ meer dan waard.
Roos & norbert hebben hier gestaan op 4 tot 6mei, verzorgde camperplaats met vriendelijke uitbater, ideaal als startplaats van verschillende fietsroutes, wij komen er zeker terug