@Nugget1974

Weinig meer dan een parkeerplaats, waar locals hun (bestel-)wagens stallen. geen voorzieningen, géén licht (echt pikdonker 's nachts). Weliswaar rustig gelegen, maar enkel voor als je op doorreis bent.

Zéér basic. Om een nacht te staan met 2 tentjes en een camper is het nét voldoende, maar meer ook niet. Enkele overwoekerde staancaravans en doenbaar sanitair. Amper onderhouden, maar goedkoop.

Héél grote plekken, héél goeie voorzieningen. Midden in het groen en rustig gelegen. met de fiets kan je zo naar het dorp. We fietsten van hieruit naar Londen; daar deden we 2 uur over. Maar je kan natuurlijk ook naar het dichtstbijzijnde station fietsen en van daaruit naar Londen treinen.

Géén douche, maar toch 5 sterren. De hele plek draait op vertrouwen en alles wat je echt nodig hebt is er (douche heb ik zelf). de trein hoor je niet want het ruisen van de bergrivier overstemt hem. Toffe plek, ideaal gelegen net voor de Gotthard -tunnel (als sta je bovenop de Gotthard-pas Gratis en op een adembenemende plek)

camperplaats in de buurt van de zee. dat is zo'n beetje alles wat erover te vermelden valt. gruwelijke plek eigenlijk, dit dorp. op zich zijn de voorzieningen voldoende, maar ik kom hier nooit meer terug. (ik had zelfs geen zin om de juist hoofdletters te gebruiken bij deze review)

Ronduit schitterende plek ! Zonder specifieke camper-voorzieningen maar met een fantastisch landschap als compensatie daarvoor. Ook naast het lager gelegen Lago de Morti is het rustig staan (en uit de wind 😉) . de rösti in de cafetaria is een aanrader !