@NuggetNew

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Ligging in een mooi deel van België. Vrijdagnacht waren de ventilatoren van de fabriek te horen tot 24:00. Ik weet hoe dat tijdens de werkweek is. Voorts is de sanitaire blok nog al magertjes voor een camping van die grootte. Tot overmaat van ramp waren de mannentoiletten defekt en moest er uitgeweken worden naar de vrouwentoiletten. 4 WC’s en 4 douches is echt wel te weinig voor dergelijke camping.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Inderdaad mooie maar dure kampeerplaats. Zou het ook eerder als familiecamping dan wel als rustige verblijfplaats catalogeren. Vriendelijk personeel.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Rustige locatie dichtbij het meer met een hondenstrand. Vriendelijke staf. Mooie omgeving.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Alles was top in orde. Alles is in de prijs in begrepen. De voorzieningen zijn top. Kortom een aanrader voor wie in de buurt is

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Ik kan alleen maar beamen wat reeds is gezegd. Alles goed in orde, alleen vond ik 46€ voor 2 personen en een hond, zonder electra dan nog, wat aan de hoge kant.

Sitecode: 20186

Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Vriendelijke man aan de balie. Ruime plaatsen. Zeer proper sanitair. Enige nadeel de weg. ‘s nachts geen probleem maar tegen 05:30 begint het gerij op gang te komen. Op wandelafstand van het dorpje.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

kleine plaatjes. Massa is kassa, is ook hier het motto. 41 € voor een plaatse voor 2 personen en een hond zonder electriciteit. Alles is wel proper, maar als je vergelijkt wat we elders kregen voor minder geld, is dit zeker niet meer dan 3 sterren waard. Op elkaar gepropt. Wel rustig en mooi gelegen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Zeer verzorgde camping met ruime plaatsen. Alles tot in de perfectie geregeld. s Morgens verse broodjes. Vriendelijke staf, kortom reden om eens terug te komen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Nog wat werk om alles in orde te krijgen. Met de campervan aan de rivier gestaan. Sanitaire voorzieningen goed in orde en kraaknet. Zeer rustige omgeving. Ook wij waren er met de hond, een mooie avondwandeling naar Gnesau en terug over de heuvel. Iedereen trevreden.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Van een topverblijf genoten. Zowel gastheer als locatie stralen rust uit. Hier komen we zeker nog eens terug. Alles piekfijn in orde genieten van de stilte en de rust. Wat wil een mens nog meer.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Als roadtripper één nacht gebleven. Bij het inchecken vriendelijk maar geen uitleg. De toegewezen plaats was klein en crowded. Tot 1:30 was er kabaal en niemand van de verantwoordelijken die ingreep. Geen aanrader.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij waren er voor het Hemelvaartweekend. Een vriendelijk onthaal, een mooie rustige plek achter aan. The place to be om te deconnecteren en onthaasten. Geen internet, zalig wisten we van op voorhand. Wel wifi aan het onthaal en wat verder op. Maar is kamperen net niet bedoeld om te deconnecteren. Algemene indruk : mooie ruime plekken. Spic&span sanitair. In tegenstelling tot de vorige schrijver telde ik meer toiletten.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Geen plaats voor dagtoerisme.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Weer een leuke tijd gehad bij de waterhoeve. Basic, maar net daarom zeer charmant.

Goede ontvangst door gastvrouw. Propere, rustige camping. Aanrader als je van rust en de essentie van kamperen houdt.