@Obaya

Lid van Campercontact sinds 2020

Zeer vlakke parking, dichtbij het centrum, heel rustig met een extra uitzicht. Betaling van 2,2 € / pers toeristenbelasting bij het VVV-kantoor in het centrum. Geen service (de gemeente kondigt binnenkort een terminal aan)

Grote gratis parking met grote PC-plaatsen aan de oevers van de Doubs. Leuk dorp met winkels. Praktische diensten op 300m (water 2 € per stuk)

5 plaatsen op de parkeerplaats van het klooster, de diensten zijn afgelast, we hebben niets betaald. Het kloosterpark (gratis toegang, hond ok) is een wonder.

Plaatsen vrij krap (11), registratie op de camping, water tegen betaling 2 €, zeer mooie wandeling rond het meer

Gratis parkeren en diensten bij de uitgang van het dorp. Om te slapen gingen we liever naar de parkeerplaats van het fer-à-cheval-reservaat, waar je voor 10 € toegang een of twee nachten kunt blijven (behalve bij hoge opkomst)

10 vlakke plaatsen, mooi dorp met leuke bistro / kruidenier, gratis toilet, mooie wandeling naar de Chartreuse,

Grote grindplaats, dicht bij winkels, rustige nacht en mooi pad langs de Drance om de hond uit te laten.