@Obstler
- 1977
Fantastische camping met veel doordachte details. Alles is perfect onderhouden. Zeer vriendelijke eigenaren. Elektriciteit kost €4 per dag (16A), bestel broodjes een dag van tevoren. Zeer ruime staanplaatsen. Volwassen bomen zorgen voor schaduw in de zomer.
Wij hadden een plek geboekt van 8 maart 2025 tot en met 15 maart 2025. Wij betaalden vooraf voor de geboekte dagen. Vanwege de bouwwerkzaamheden was er veel geluidsoverlast en moesten we helaas eerder vertrekken. Ik zie dit als een ernstig gebrek van het verblijf. Toen ik boekte of bij aankomst werd ik niet op de hoogte gebracht van de bouwwerkzaamheden. We vertrokken na 4 dagen, geïrriteerd. We kregen geen vergoeding voor de resterende dagen.
Zeer mooie Sp. 10€ elektriciteit en water afhankelijk van verbruik. Veel plaatsen beschikbaar tijdens de week. Bakker en supermarkt (ook op zondag geopend) ongeveer 200m boven de straat. Veerboot gesloten op dinsdag en woensdag. Er zijn verschillende restaurants in de stad.
Enveloppen met het geld werden niet opgehaald, het afval was vol. Oproep mislukte mailbox. Iedereen moet het terrein verlaten vanwege werkzaamheden in de wijngaard (gewasbescherming). Twee dagen van tevoren hing er een briefje bij de ingang. (Dat heb ik gemist)
Alles zoals de vorige hebben beschreven. Het restaurant is ook erg goed, open vanaf 12.00 uur. Veel tafels gereserveerd in de avond. Vanaf 13:00 uur zijn veel parkeerplaatsen bezet.
Sitecode: 19291
De plaats is zoals beschreven. Het volgende werd op internet beloofd. Restaurant open op zondag was gesloten. Er was geen douche toilet voor 1 €. De winkel werd geopend na 2 uur wachten op 3 gieters water. Ik moest 2 uur wachten. Er waren 5 dames bij ons die ook zeer ontevreden waren omdat de beloofde diensten niet werden vervuld, allemaal. Nooit meer !!!
Waren gesloten op 9 maart 2020!
Alles zoals beschreven. Heel erg rustig en idyllisch. Pure ontspanning.
Geweldige gratis place. Zeer rustig. Ruimte om uit te breiden, nieuwe beschikking zal binnenkort worden gebouwd. Baker ook zondag rolt. Wi-Fi is gratis password 88888888 een donatie moet worden gegeven zodat de ruimte kan worden verkregen.