@OliveAdria
Zeer mooie camping. Ontevredenheid over het bestuur. Leugens en onzin. Geen catering bij Midi: buitenlanders eten niet bij Midi waardoor de Fransen je route passeren. Om 11.50 uur aangekomen bij de snackbar voor een drankje: Sorry dat we om 12.00 uur sluiten. Er is mij verteld dat je geen afhaalpizza's kunt bestellen. Ik zie de volgende dag een dame langs me lopen met 3 pizza's in haar handen. Kamperen met een Duitse meerderheid. Kortom teleurgesteld.
Zeer goede camping. Zeer goed gelegen, dicht bij de zee en supermarkt om te winkelen, allemaal op loopafstand. Schitterende landschappen met turkoois en transparant water. Kortom, een paradijs. Vriendelijk en open onthaal, zelfs in het Zuiden. . Weten.
VIP-aangewezen kampeerplaats met toilet en privédouche. Betreft standplaats Bora 1, niet privé aangegeven voor andere kampeerders, bezoek daarom zonder toestemming van onze erfdienstbaarheid. Bovendien gebrek aan douchedruk en warm, lauw water. Wifi-ontvangst: ineffectief. Als u alleen fietsen heeft voor vervoer, neem dan een voorraad eten mee. Gevaarlijke weg. Persoonlijk, geen terugkeer. Met vriendelijke groeten..
Opmerkelijke plek om uw batterijen op te laden. Rust en stilte bij Marc, de baas die goed voor zijn klanten zorgt. Onberispelijk schoon sanitair. Mogelijkheid tot brood en gebak in de ochtend, op aanvraag de dag ervoor. Kortom, alleen maar geluk.
Zeer goede plek om boven de Cotiniere te verblijven. Rustig. 19 euro 24 uur water en elektriciteit en Wifi. Let op: er zijn geen toiletgebouwen. (Water: 10 minuten / 24 uur). Overdoen.