@Olli-Rocks

Fantastisch voor paardenliefhebbers en kinderen. Heel veel paarden, pony's en een zeer betrokken gastheer. De plaats heeft veel potentieel en zou met een beetje werk nog beter kunnen. Douches kan ik niet beoordelen. Je kunt staan op een (ongemaaid) weiland of op grind. VE en ChemToi specifiek, maar het werkt. Absolute aanrader voor 1-2 nachten. U kunt ook rijvakantiecursussen volgen.

Gratis en prima voor één nacht. Zeker voor kinderen, want er is een leuke speeltuin direct voor de deur.

Sitecode: 20667

Mooie plek met schaduw aan zee. Leuke speeltuin inbegrepen. Helaas zeer curieuze blikken/gedrag van een ouder Zweeds permanent camperstel. Daarom waren we er maar één nacht. De plaats zelf is een beetje ouder, maar oké. Douches inbegrepen, maar niet gloednieuw. Je hebt veel vrijheid met betrekking tot de keuze van de parkeerplaats.

Plaatsen aan zee met fantastisch Weergave. Ondiepe zee ingang ideaal voor kleine kinderen. Buiten het seizoen niet zo vol en gezellig, hoogseizoen/weekend als het mooi weer is, wordt het vol. Toen zijn we gaan rijden. Echter niet heel goedkoop: parkeerplaats + stroom extra + strandplek extra + 2 kinderen extra + douches extra. Maar het was het waard als niet alles vol is. Absolute aanrader!!

Een zeer mooie camping - geweldig voor kinderen en honden. We gebruikten een van de twee parkeerplaatsen buiten. Dit kostte ongeveer 220 kronen (zonder stroom, geen toevoer, geen toilet legen => alles kost extra!). Douchen tegen betaling Wel kon je van alles op de camping gebruiken (zwembad tegen betaling) zoals de speeltuin, de toiletten, het terrein. We waren erg blij voor 2 nachten. 20% korting voor het park.

Een leuke plek voor een tussenstop (bijvoorbeeld nadat de veerboot in Trelleborg is aangekomen). Wij betaalden € 10. Er was geen elektriciteit. De afvoer van grijs water evenmin. Als je water nodig hebt, kun je dat halen bij de supervriendelijke gastheer Lars in zijn huis aan de overkant van de straat. Eén ster aftrek omdat de straat niet echt stil was. Geweldig voor een tussenstop van één nacht!