@Onderonsjes
Geweldig camperplaats. Plaatsen zien er keurig uit en ook het sanitairgebouw is netjes. We werden vriendelijk geholpen. Zelfs de winkel en de broodjesservice waren nog open. Ideale plaats om Amsterdam te bezoeken. De metro is echt vlakbij. Het klopt wel dat de camperplaatsen wat krap zijn, maar dat maakt voor deze tijd van het jaar niet uit. Wij hadden de camper zo neergezet, dat we nog een stenen paadje overhielden om in en uit te kunnen stappen
Twee nachten hier gestaan. Prima camping, ruime plaatsen. Zwembad was ook prima. Sanitairgebouw is wel wat verouderd, maar wel schoon.
Wij hebben hier één nacht gestaan als doorreis camping en dat was prima. De camping biedt wat je van het aantal sterren mag verwachten.
Sitecode: 52090
Wat een heerlijke, goed onderhouden, groene camping. Wij hebben er drie nachten met veel plezier gestaan. Één keer lekker warm gedoucht. Helaas was de douche de tweede keer bijna koud. Loopt een mooi fietspad waar je heerlijk kan fietsen. Fijne camping ook als je op doorreis bent. Wij komen zeker nog eens terug.
Een héél grote camping. Te weinig sanitairgebouwen voor het aantal gasten. Het zwembad is lekker, maar te klein voor de grote van de camping. Voor ons was het een probleem dat we geen goed internet hadden. Campingeigenaar heeft daar goed in meegedacht.
Wij hebben op de camperlocatie gestaan. Gezellige plaatsen, wel wat ongelijk. Stroomvoorziening was 1000kwh per euro. Je moet er rekening meehouden dat je euromunten bij je hebt, want andere munten gaan niet in het apparaat. Toiletgebouw is een stukje lopen. Mooie omgeving om fietstochten te maken.
Paasweekend op deze camping gestaan. We hadden een fijne ruime plaats. Iedereen was opvallend vriendelijk. Mooi schoon sanitair. De QR-code werkte goed.
Ontzettend vriendelijk ontvangen! Mooie ruime plaatsen. Nieuw sanitairgebouw. WiFi werd nog aangewerkt. Voor ons zeker de moeite waard om terug te komen.
Wij hebben op het grasveld gestaan met mooi weer. Fijne ruime plek. Sanitairgebouw was goed verzorgd en schoon. Telefonisch lastig bereikbaar. Via de mail werd er vlot gereageerd. Ter plekke werden we vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Voor ons een plek om naar terug te gaan.
Nette camperplaats waar je heel vriendelijk ontvangen wordt. Het had inderdaad fijn geweest als er aparte toiletten waren en meer ruimte om af te wassen. Toch maakt de kwaliteit van het toiletgebouw het goed. Wij komen zeker nog eens terug.
Sitecode: 20296
Gezellig aandoende camping, waar we vriendelijk werden ontvangen. Jammer dat niet bij elk toiletgebouw douches aanwezig waren. En waar de camping niets aan kon doen, maar wat wij hinderlijk vonden waren blaffende hondjes bij aangrenzende woning. Verder prima camping voor 1 of 2 nachten.
Vriendelijk ontvangen door Nederlandssprekende eigenaresse. Kregen de keuze om zelf een plekje te kiezen. Plekjes zijn niet al te breed. Mooie wandel- en fietsomgeving.
Mooie verharde ruime camperplaatsen. Zowel met racefiets als met MTB valt er goed te fietsen. MTB-route (rood) begint naast de camping.