@Onscampertje2023
- 2023
Mooie ruime plekken zowel op het kampeerterrein als op de camperplaatsen. Lekker in de bos kortbij een fietspad. Fijn fietscafe, diertjes, speeltuintjes. Proper sanitair. Vriendelijke gastvrouw.
Heel fijn ontvangst met koffie en cake. Mooie ruime plekken. Mooi en net sanitair. Een gratis eitje van hun eigen kippen. Diervriendelijk en rustig. Een aanrader!!
Ruime camping midden in de bos. Veel schaduwplaatsen. Vanuit de camping kan je fijn wandelen en fietsen.
Super fijne camperplaats met voldoende ruimte en een stukje gras erbij. Heel verzorgd en ook heel mooi en net sanitair. De melktap is ook heel fijn. De diertjes, het boederijterras en de omgeving is echt top. Een aanrader, wij komen zeker nog terug. Nog bedankt voor de lekkere tompouce op Koningsdag.
2 nachten gebleven. Fijne plek, rustig en direct aan de bos. Eigenaar en zoon heel vriendelijk en ook naar de honden toen Wij komen zeker nog terug.
Mooie camperplaats op wandel en fietsafstand van het centrum. Alles netjes onderhouden. Ruime plaatsen met een mooi grasperkje en verharde ondergrond. Stroom en waterpunt dichtbij. Vriendelijke eigenaars, we komen zeker nog terug.