@Opa Pils
- 2015
- Magirus Deutz Brandweer 80-16A
- 1990
- Ander
Hek ervoor. Verlaten. Leeg. Kortom: bestaat niet meer!
Wat kan een mens nog voor superlatieven aandragen als deze camperplek alleen maar 4 en 5 sterren heeft? Alles is ook al gezegd. Geen 1, 2 of 3 sterren! Ik ben blij dat ik hier mijn nieuwe THUIS heb gevonden.G-H en H-J...Dank en tot volgend jaar. 1 klein puntje dan...voor CamperContact dan...ik kan geen 10 sterren geven😁
Ik sta met Fikkie in Gosheim achter het zwembad. Leuk plaatsje voor wandelaars die van de natuur houden. Ik heb vanmiddag het zwembad bezocht. Simpel, geen poespas gewoon alles wat je wilt voor een paar uurtjes ontspanning met je gezin. Prijs is slechts €4,50. Gratis heerlijk Dampsbad en sauna tegen meerkosten. Dank u gemeente voor de camperplek en het geweldige zwembad met z'n vriendelijke personeel.
bedankt gemeenschap! Leuke plek!
Perfecte uitvalsbasis voor een dagje Brussel! Zeer vriendelijke mensen en de pasta Bolognese is prijzig maar heerlijk! Leuk (eet)café in het groen. De linker container staat snachts open en er brandt licht. Toen ik de laatst vertrekkende daar even attent op maakte, vertelde hij mij dat dat voor de kat was!🤩♥️. Daar hoeven jullie je dus niet druk over te maken. Prima wifi, ook op de CP. Gemeente Gooik: dank u! Ik kom terug…
mooie plek, mooi stadje maar de watervoorziening is al enkele dagen kapot.
mensen die zich storen aan het straatgeluid: ga je schamen! 1 x per uur een auto of trekker. snachts : doodstil! alle faciliteiten en gratis stroom! merci Beaulieu!!!
Vlakbij de AP-7. Direct aan doorgaande weg. ca 10 mtr voor het gemeentebord. Overdag wat verkeer maar snachts zeer rustig. Zeer behulpzame garage 100 meter verderop. volgens mij ook een camperaar! Vanwege doorreis heb ik het stadje niet bezocht.
Super vriendelijke vrouw, spreekt voldoende Engels. Zeer schone en goede serviceplaats. kosten? €2,00! Bij caravan/camperbedrijf met een winkel voor je onderdelen. LPG was helaas uitverkocht. Ik kom hier weer terug als ik in de buurt ben!
CP zoals het hoort! Geen faciliteiten maar die heb ik aan boord, toch? Lekker dicht bij centrum, restaurants en terrasjes! Geen satelliet ontvangst en zonnepanelen werken minimaal onder de bomen. Maar dit is geen probleem voor mij. De Brabantse gastvrijheid in Schijndel maakt alles goed. Gemeente Schijndel bedankt!
helemaal prima!
cp is nog open maar het restaurant is dicht en staat te koop
Ook hier veel lokale werkelozen/daklozen in hun 40/50 jaar oude busjes. Smiddags beginnen ze te drinken en eten en dat gaat tot laat door. Vannacht om 00.30 uur eruit geweest ivm geluidsoverlast en tijdens hun leuke “schijnruzie” elke keer tegen mijn camper aanbotsen en schudden. Op mijn vraag of het rustiger kon kreeg ik de de opmerking dat zij “ Spanjaarden” zijn. Om 02.30 was het stil. Ik ben hier veel geweest ivm F1, maar nooit meer!
STILTE! Heerlijk gegeten en uitstekende wijnen. Dank Rheingoldschänke!
Beste camperaars, kom van die A2 af als je net terug bent in NL! Bekijk de reviews en geniet van de gastvrijheid van Kees en Theo. Krant onder je ruitenwisser als je wakker word😀, en heerlijk eten hier!
gesloten tot 25 januari
Altijd één van de 1ste locaties in Spanje geweest maar pand is leeg en verlaten, poorten gesloten. Niet meer naar toe rijden, je moet in z’n achteruit terug naar de rotonde. geen keermogelijkheid in 1,5 km. Jammer!
Leuke camperplaats naast restaurant. Heerlijk gegeten en een super vriendelijke bediening. Ik kom terug!
CP even lastig te vinden, na oprit rechts aanhouden en aanhouden tot de grijze loods van Bredefleur. Prachtige kassen, leuke winkel en betaalbaar en lekker gegeten in het restaurant. Stroom deed het. Orchideeënhoeve; dank je wel! 🔝
Strikt beleid van de BOA’s iov de gemeente: maximaal 3 campers maximaal 2 nachten. Een ieder wordt gedwongen om van de betaalde plaatsen á €10 bij de molen of bij de nieuwe P8. Ergerlijk vind ik dat de Gemeente Harderwijk het in de pers voor laat komen dat de camperaars “ overlast” veroorzaken! Zij hebben waarschijnlijk niet bemerkt dat de Hoofdweg en de Parkweg als racebaan worden gebruikt, terwijl er kinderen spelen tussen beide wegen!
Dit wordt mn stamkroeg! Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke eten.
Bedankt Gem. Opmeer maar zeker de vriendelijke bewoners van Spanbroek! Mooi dorpje en alle belangrijke winkels zijn er! Prettig inkopen gedaan. Prachtige CP met een weids uitzicht. Op koningsdag hier gestaan met aanspraak van de vriendelijke inwoners van Spanbroek. ik kom terug! Eigenlijk moet ik nul sterren geven komt er niemand meer🤣
Prachtige locatie! Dankjewel Gemeente Lelystad, wijkwachtmeester en BOA’s van stadstoezicht voor jullie gastvrijheid.
Prima plek!. Service bij Stijkel perfect. Voorwieltjes in de regengoot en je staat waterpas!
Mensen die een beoordeling achter laten van 1, en meteen doorrijden, doen zulk soort CP’s geen recht. Je weet dat er ‘s nachts, iets, geluidsoverlast is. Mooi dicht bij het centrum. Graag een vuilnisbak in de buurt. Municipio de Granollers gracias por este hermoso lugar. un contenedor de basura más cercano lo completaría.
Ik weet het! Nadat de stroom al weg gehaald moest worden, moest van de gemeente nu ook het waterpunt, en afvoer fecaliën worden stopgezet. Ook de stickers bij de ingang welke de indruk gaven dat het hier om een CP gaat moest weg gehaald worden. Al deze faciliteiten mogen wel geleverd worden als Javier en Vanessa, tegen aanzienlijke kosten, een camping vergunning aanvragen. Iedereen is nog welkom!
Sitecode: 2045
Alles verhard nu met rood gravel. Leuk dorp met alle benodigde winkels en internet. Merci Mairie!
Ja, een beetje last van verkeer, maar alles is aanwezig. En lekker snel gratis internet. Merci beaucoup Mairie!
Ik sta hier onderweg voor een overnachting, geeft de satelliet tv een kabelbreuk aan. Dat klopte. Dit zeer drukke bedrijf had pas een maand later tijd voor me! Met hulp van de bedrijfsleider, die Engels sprak, kon dit terug gebracht worden tot vier dagen. Heb ik mooi even de tijd om de Mirages wat van dichterbij te bekijken! Topbedrijf. Zeer gastgericht.
Geen overlast hier. Geen voorzieningen ook, maar bij Stijkel campers kun je gratis laden en lossen. Harderwijk bedankt voor deze mooie gratis plek
Helaas...11 sterren bestaan niet voor een CP, anders hadden wij ze voor het eerst gegeven. Alle onderstaande beoordelingen kloppen. Kees en Theo zijn een paar pure Horeca mensen die gasten alléén maar met een tevreden gevoel willen zien vertrekken. Wij komen zeker terug!
Sitecode: 20937
Zeer mooie en rustige CP! Prima gratis en snel Internet beschikbaar. Nu al een Topplaats!🔝
Prachtige ruime plek, gezellig dorp met terrasje, bakker, en supermarkten. Heerlijk gegeten bij de Joegoslaaf “Bei Iljan” aan de Hauptstrasse. Dinsfag gesloten.
In 2017 €5 en in 2018 ineens €9,50! Een prijsverhoging van 90 procent! Bij gelijkblijvende faciliteiten is deze CP ineens qua prijs / kwaliteit verhouding erg gedevalueerd! Wij komen er niet terug. Erg jammer voor deze, toch zeer mooie, CP.
Zeer nette cp met grote plaatsen. Brood via de winkel. Service is tijdens ons bezoek alleen geopend op verzoek, en wij moesten €3,00 betalen om alleen het cassette toilet te mogen legen.
Mooie gezellige plek. Dagmenu is lekker. Jammer dat een aantal camperaars hier weken gratis staan, en als dank niet één keer het restaurant bezoeken!
Zeer goede CP in mooi historisch stadje. Op 14 jan 2018 wezen 2 NKC dames ons in Figueres (6km verder) op het Dali museum. Wij waren erg blij met deze tip, een prachtig museum.
CP is niet zo bijzonder, uitzicht zou 12 sterren waard zijn.
Binnenkort wordt deze plek naar 6 plaatsen uitgebreid, dan vervalt ook het gedoogbeleid. Info van de havenmeester.