@Orridge
- Gezin met kinderen (12+)
- 2013
- Laika Kreos 4009
- 2013
Erg handig voor een stedentrip naar Brugge. Dicht bij de oude binnenstad en het treinstation, beide op korte loop- of fietsafstand. De oorspronkelijke staanplaatsen bij de ingang van de camperplaats zijn wat klein, maar als je naar de uitbreiding gaat, is er meer ruimte. Ja, het is duur, maar dat geldt tegenwoordig voor de meeste parkeerplaatsen. Het is echter wel handig.
Onze eerste ervaring met een Camping Car-parkeerplaats en als dit de standaard is, is dit waarschijnlijk onze laatste. Het terrein was overwoekerd, de staanplaatsen waren diep uitgesleten en onbruikbaar, wat werd bevestigd door de handgeschreven borden waarop stond dat er niet op het terrein geparkeerd mocht worden. Op sommige plaatsen waren de elektrische paaltjes omgevallen en de enige inzittende was een gehavende bestelwagen met een matras achterin. we vertrokken binnen 10 minuten zonder faciliteiten, maar kregen toch het tarief van 5 uur?

Na Tardingen (Drainage Works) en Wissant (zoals gewoonlijk) zochten we naar andere opties en hadden ze gehoord over deze nieuwe site bij Sangatte. Enorme parkeergelegenheid, beetje hellend, maar niet al te slecht. Momenteel geen faciliteiten, maar goede wandelingen in de omgeving en uitstekende zeevruchten Bistro 2 minuten lopen.
Geweldige locatie voor een bezoek aan Keulen aan de oevers van de Rijn. Een beetje basic met afval en water buiten, hoewel grote staanplaatsen.
Geweldige kleine cp op weg naar de Loire-vallei. De diensten zijn aan de overkant van de weg bij het zwemmeer en de 5 plaatsen rond een binnenplaats achter de hoofdweg.
Perfecte locatie om te fietsen en wandelen in het nationale park van Eiffel. Goede faciliteiten zoals douches en afval. Breng veel 50c voor elektriciteit en douches.
Leuke vriendelijke camping met uitzicht op het Engels Kanaal. Bleef een nacht voor de eerste keer in Camper naar Europa. Smalle toegangsweg, maar als je aankomt en vertrekt tijdens de voorgestelde tijden, zou dat ok moeten zijn.
Handige tussenstop van of naar de tunnel. Gemakkelijk, 5 minuten lopen naar de stad en geweldige markt op een vrijdag samen met een authentieke Franse kerstmarkt. Goed uitzicht over de jachthaven en slechts 3,5 euro per nacht laagseizoen. Servicefaciliteiten staan op een paar minuten afstand aangegeven bij de Gendarmerie.
Geweldige locatie net buiten Ieper met gemakkelijke toegang tot de stad via een verlicht pad en toegang tot tal van fietsroutes naar de historische plaatsen en monumenten. Mooi uitzicht over de velden met water en afvoerfaciliteiten bij de ingang.
Ideaal voor een transit stop bij reizen in België of Frankrijk. Sommige verkeerslawaai zoals u zou verwachten in een stad. Mooi lopen naar de stad met een goede markt en tal van boulangeries.
Handig voor de tunnel en dicht bij het dorp en het strand. Loos faciliteiten, maar geen water of elektriciteit. Vaak vol en je wordt wakker om 6 uur door de bus die opstart en waarschijnlijk ook door iemand die midden in de nacht rond rijdt om een plaatsje te vinden.
Perfecte stop bij de Moezel, we bleven op Kerstmis en gingen naar de ondergrondse wijnfestivals in de grotten. Kom vroeg, want het was vroeg in de middag tussen Kerst en Nieuwjaar vol. Gemakkelijk wandelen of fietsen langs de rivier naar de stad. 12 euro per nacht
Metz was vol door de kerstmarkt en we gingen door naar de Elzas. Zeer rustig achter een sportcentrum en supermarkt. Tokens verkrijgbaar in de servicezone voor de elektriciteit.
Handig bij het bezoeken van de Eura Mobil fabriek. Parkeerterrein buiten het zwembad en tennisclub. 6 euro betaald aan de bar bij de tennisclub die u kunt gebruiken en naast de deur is een openlucht zwembad complex
Handig om Salzburg te bezoeken, ofwel met de bus of fiets langs de rivier. Verbazingwekkende eigen badkamerfaciliteiten met een on-site café met goede lokale gerechten. Uitzicht vanaf de standplaatsen, maar eindigt alleen op de zijwanden die niet beschikbaar zijn.
Onze favoriete 'lokale' camping. Het is ongeveer 1 uur vanaf de kanaal tunnel, dit is onze favoriete lokale Franse camping. Goed aangelegd met verschillende plaats opties en diverse wasblokken. Veel investeringen in de afgelopen jaren, waaronder een nieuw overdekt zwembad, brasserie en winkel. Zeer familievriendelijk en geweldig fietsen rond de Baie De Somme in de buurt.
Grote Camping en Caravan Club Site in het hart van East Sussex. Perfect voor het verkennen van Ashdown Forest, het huis van Winnie the Pooh en makkelijke toegang tot Royal Tunbridge Wells en de 5e South Coast met treinverbindingen naar Londen. Rustige plek, goede badkamers en perfecte ligging om te genieten van het vuurwerk op Bonfire Night (nov 5).
Handige tussenstop als je 's ochtends vroeg of late nacht uit de tunnel komt of er doorheen moet. Geweldig winkelcentrum met hypermarkt voor Franse producten. Service station op de tegenovergestelde ringweg heeft servicepunt met loospunt en drinkwater.
Geweldige kleine tussenstop op weg van Calais naar Normandië. Parkeerplaatsen gescheiden door hagen, geen faciliteiten, maar bakker en Carrefour net om de hoek.
We verbleven op het veld achter het VVV-kantoor, ze gaven aan dat de politie mensen verplaatst die op de klif parkeren. Het is volledig vlak en rustig.
Geweldige kleine camperplaats in het hart van de Elzas. Harde ondergrond en gras om te parkeren. Twee elektrische aansluitingen. Vers water en camperservice beschikbaar. Het proeflokaal was open tijdens ons bezoek om wijn te proeven en te kopen. Er zijn ook andere lokale producten te koop. Je kunt een avond tevoren ook producten bij de bakker bestellen.