@Pärön
Praktische parkeerplaats, inchecken via app. De plaats is de hele nacht helder verlicht en het is behoorlijk luid. Genoeg voor één nacht vóór de overtocht. Aan- en afvoer is goed.
Mooi gelegen parkeerplaats met schone douches. Inchecken via een machine, die vlot werkte. Wij hadden geen elektriciteit nodig.
Perfecte plek om te overnachten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Gelegen bij de ingang van een prachtig natuurgebied waar u vogels kunt spotten en korte en lange wandelingen kunt maken.
Gelijkvloerse parkeerplaats, goed geschikt voor openbaar vervoer. De kaartlezer bij de parkeerautomaat werkte niet goed. Het grijze water kan worden afgevoerd.
Gratis overnachtingsplaats Goed om te overnachten voor een overtocht met de veerboot. De plaats raakt snel vol.
Groot, vlak plein op ongeveer 400 meter van het hotel. 's Avonds lopen er rendieren over het plein. Verderop in het hotel kun je de hele dag rendieren vinden. Er beginnen ook veel wandelingen.
Momenteel wordt er gebouwd aan de parkeerplaats. Iets verderop is overnachting mogelijk. Het uitzicht is fantastisch. Er is een prachtige vuurplaats (hout beschikbaar) tijdens de toptour.
Handige plek om Santa Claus Village te bezoeken en te overnachten. Grijs water kunt u achter het tankstation aan de overkant van de straat afvoeren. Het deksel van de schacht kan worden geopend met een haak die aan de muur wordt gehangen.
We brachten de nacht door op de parkeerplaats van het Hägnan openluchtmuseum, waar ook andere campers stonden.
Als je op de terrassen plaatsneemt, is het uitzicht prachtig! Goed uitgangspunt om de bus naar Trondheim te nemen (gebruik de AtB app).
Vlakke plaatsen, ontvangst zeer vriendelijk. Douche en wasmachine dienen apart betaald te worden. Grijs water kan worden afgevoerd op de gemeenschappelijke parkeerplaats, iets verderop.
Aangewezen ruimte voor stacaravans aan de rand van de grote parkeerplaats. Toen deze vol was, overnachtten ook andere campers op de parkeerplaats. ICA is geopend van 06.00 uur tot 23.00 uur.
Ben er voor de derde keer geweest. Elke keer kregen we een eigen plekje direct aan het water. De plaats is erg rustig en het meer is geschikt voor SUP. Helaas worden de nisruimtes ook ingenomen door voertuigen zonder toilet. Voor de prachtige ligging en de rust 4⭐️
Zeer mooie ontvangst en eerlijke prijs (douche, sauna, wasmachine inbegrepen). Indrukwekkende waterval, klein zwemgedeelte erboven, Het is jammer dat de keuken zo vies achterblijft.
Geweldige plek op een opwindende locatie. Inchecken via het bord was in eerste instantie lastig. Douche en toilet zijn schoon. Luide tieners die 's nachts op pad zijn.
Super parkeerplaats! Zeer rustig, maar goed bezet!