@PE1SJA
een mooie camperplaats hier 5dagen gestaan erg ruim opgezet uitstekend sanitair leuke eigenaars het opzetten van de antenne geen enkel probleem als zendamateur wordt je hier vrolijk van wij komen hier graag terug van harte aanbevolen
hier een aantal dagen gestaan mooie ruime plaatsen mooi uitzicht rondom vriendelijke eigenaar uitstekend nieuw sanitair van harte aanbevolen komen hier weer graag terug
Hier een aantal dagen gestaan een leuke relaxte sfeer prima sanitair en netjes, je loopt Zo de bossen in. mooie fiets en wandel paden . Van harte aanbevolen we komen hier graag weerterug
Hier een aantal dagen gestaan mooie ruime plaatsen goed verzorgd vriendelijke beheerder van harte aanbevolen komen graag weer terug
hier een aantal dagen gestaan prima plekje lekker ruim wijds uitzicht stil en rustig daar houden wij van vriendelijke eigenaar van harte aanbevolen en graag weer tot ziens
enkel dagen hier gestaan mooie ruime plaatsen uitstekend sanitair vriendelijke eigenaars mooie details rondom van harte aanbevolen graag tot ziens
Sitecode: 20937
hier weer een aantal dagen gestaan mooie verharde plaatsen prima sanitair van harte aanbevolen graag weer ot ziens
hier een aantal dagen gestaan mooie ruime en vrije plaatsen uitstekend sanitair mooie details komen zeker terug van harte aanbevolen
Hier een aantal dagen gestaan prima bevallen alles keurig inorde mooie plaatsen wijds uitzicht prachtige omgeving top sanitair van harte aanbevolen komen graag weer terug
wij hebben hier een viertal dagen gestaan mooie locatie ruime plaatsen wijds uitzicht sanitair prima van harte aanbevolen
hier een aantal dagen gestaan rust ruimte en stilte daar houden wij van prima plaats vriendelijke beheerder van harte aanbevolen gr van de man met de mast
Hier een aantal dagen gestaan prima plekje met de horizon in de verte vriendelijke eigenaar lekkere ruime plaatsen fietsafstand dokkum van harte aanbevolen
Hebben hier voor de tweede keer een week gestaan tijdens het skutsesillen. was weer geweldig. Goed sanitair en de beheerders waren top. Komen zeker voor de derde keer terug. Piet en Hiske
hier weer enkele dagen gestaan met de camper heerlijke plaats ruim uitzicht erg gezellig prima voorzieningen ook voor de kids is er van alles te doen echt een aanrader tot ziens en nog bedankt
Hier een aantal dagen gestaan naar volle tevredenheid echt een toplocatie .Bosrijke omgeving met een mooi strand op loopafstand uitstekend zwemwater prachtige fiets omgeving en wandelroutes de cp is van alle gemakken voorzien prima sanitair en ruime groene plaatsen die verhard zijn wij hebben het er erg leuk gehad en willen deze cp van harte aanbevelen
Sitecode: 91993
Hier een aantal dagen gestaan je moet wel van rust en stilte houden een prima plaats toilet aanwezig prima fiets omgeving van harte aanbevolen we komen graag weer
Hier een aantal dagen gestaan een prachtig circuit met hier en daar camperplaatsen alles lekker ruim veel groen en ruig je voelt je hier vrij als een vogel heerlijk van harte aanbevolen sanitair is ook prima komen hier graag weer
Hier een aantal dagen gestaan mooi ruime vergezichten daar houden wij van vooral rust mooi aangelegd prima sanitair met oog voor de vele mooie details . wat is paw paw dit weten we nu na een rondleiding erg vriendelijke eigenaren van harte aanbevolen om hier te verblijven tot ziens
hier een aantal dagen gestaan waren hier al eerder geweest. rust en ruimte de rest is bij je zelf dicht bij Grootegast mooie omgeving prima om te fietsen echt een aanrader tot een volgende keer
mooie locatie ruime plaatsen fantastisch uitzicht Van harte aanbevolen hulp geboden bij pech bedankt we komen graag weer terug
Prima locatie, we hadden gereserveerd voor 3 dagen zijn de hele week gebleven. Uitstekend sanitair aan alles is gedacht. Mooie ruime plaatsen aan het water (Jeltesloot). De hele dag bootjes kijken waren in de periode van het Skutsesjielen prachtig. Er is een recreatie zwembad naast de CP. Zeer vriendelijke eigenaar(en). Kortom van harte aan te bevelen. Komen zeker een keer terug. Piet en Hiske
Hebben hier een aantal dagen gestaan rust en ruimte prima sanitair alles perfect keurig mooie omgeving bos is om de hoek
wij hebben hier een aantal dagen gestaan met de camper dat is ons zeer goed bevallen sanitair tip top camperplaats prima mooi vrij uizicht vriendelijke eigenaars mooie fiets routes ook voor de kinderen is hier veel te doen van harte aanbevolen
lekker ruim en rustig en groen goed verzorgd leuke eogenaar mooie omgeving echt een aanrader
Sitecode: 20937
prima locatie mooi uitzicht vriendelijke eigenaar veel fietsplezier echt een aanrader en een prima prijs gr piet en hiske
Wij hebben hier 4 nachten gestaan. Het is ons hier prima bevallen. Rust, ruimte en veel groen dat is hier volop aanwezig. Goede sanitaire voorzieningen. Zeer vriendelijke eigenaar die graag een gesprek met je aangaat. kortom deze lokatie is een aanrader. Wij komen hier zeker hier nog eens terug.
een fijne week hebben we gehad bedankt voor het vertouwen in ons tot een volgende keer gr piet
prima plekje nabij park op een parkeerplaats wokpaleis vlaknabij aan de snelweg hier goed te horen. stroom is hier duur 50cent 100w cp is gratis.
zijn hier geweest op de heen en terugweg Noorwegen mooie rustige camping. zeer vriendelijke beheerders.bij een kopje ☕ veel uitleg gekregen over de omgeving. schoon sanitair. een echte aanrader.
prachtige camperplaats. uitzicht over het meer. een echte aanrader.
we waren hier 24 en 25 augustus 2019 in een hete periode wat het weer betreft een geweldige locatie ruime plaatsen en grasland hotel restaurant aanwezig hier kun je lekker en goedkoop eten echt een aan rader doen dus en dat voor 10euro
mooie camperplaats erg rustig mooie ruime douches ruime camperplaatsen