@PP-auf-Reisen

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij zullen hier niet opnieuw verblijven. Mooie parkeerplaats, een beetje luidruchtig. Voordat u de slagboom betreedt, dient u de prijslijst aandachtig te lezen. Gewoon om toegang tot elektriciteit te krijgen. 5.- Euro plus 1.- per KW vooraf. Alleen online-registratie. Wil je alle details weten, naam, adres... zelfs de geboortedatum! Dit gaat duidelijk te ver

Enkele parkeerplaats €15. Anders is alles extra (5 euro voor elektriciteit / 3 euro voor douche, toilet in de container). Voor één nacht oké

Geen camperbord? Geen enkele stacaravan beschikbaar. Denk dat dit geen plek is om te parkeren of te overnachten.

Vreselijke plaats. De politie was er al, slechteriken rennen rond Ging meteen terug

Vers water vulstation blijkbaar lange tijd defect, In de douches, geen warm water beschikbaar, Gulli loopt niet leeg, netheid laat veel te wensen over. Helaas werden we niet geïnformeerd over de grieven bij het betalen (20 € / 2 personen), maar pas na vragen  Niet aan te bevelen

Verzorgde parkeerplaats met elektra en toilet. Korte wandeling naar het stadscentrum. Ideaal voor een bezoek aan Landsberg. Men zou echter van kerkklokken moeten houden. We stonden van zaterdag tot zondag. Kerkklokken 6:00 uur 3 minuten, 9:00 - 5 minuten, 9:25 uur gedurende 6 minuten volle kerkklokken luiden

Vriendelijke ontvangst, de eerste flauwe nasmaak stroom € 5,60 voor een nacht. Zwembad overvol met kleine kinderen, niet bruikbaar, onze parkeerplaats was minstens 10 minuten lopen. De snelweg is erg gehorig. Er was geen nachtrust, de afwas werd afgespoeld en het afval werd weggegooid tot 01.00 uur. Vreselijke staanplaats, prijs 23,40 voor 2 personen zonder stroom. We kunnen niet meer klimmen!

Minimum verblijf twee nachten. Medewerker zei: 1 nacht is geen probleem, je moet er gewoon voor twee betalen

Gesloten op maandag en dinsdag Zeer idyllisch, parkeerplaats voor het bedrijf Hoge prijzen Geen mogelijkheid voor legen Chemie Toilet

Staanplaats naast paddock - zeer idyllisch - Niet geschikt voor verwijdering, 3 vuilnisbakken, 1 kraan, 1 Gulli

geen afvoer van afvalwater en toilet gevonden