@Pachanga007
De beste plek van onze hele reis; we hadden er graag langer willen blijven. Prachtige locatie aan de rivier de Regnitz, met veel schaduwrijke bomen. De staanplaatsen waren ruim. Uitstekende sanitaire voorzieningen, brandschoon en zeer ruim. Een medewerker brengt gasten per fiets naar hun staanplaats. Het stadscentrum is op korte afstand met de fiets of bus. Bamberg is zeker een bezoek waard. Niet de goedkoopste, maar alles is absoluut perfect!
Sitecode: 196463
We hadden gereserveerd en bij aankomst kregen we wat ons de slechtste plek leek. Na wat aandringen mochten we verhuizen... maar er kwamen twee dagen lang geen andere gasten. De locatie direct aan het water is prachtig, maar alles oogt een beetje verwaarloosd. De sanitaire voorzieningen zijn verouderd. En dat alles voor een behoorlijke prijs. We hebben tijdens onze fietstocht rond het meer (echt prachtig) veel mooiere plekken gezien.
We kwamen zonder reservering aan en kregen gelukkig toch nog een plekje. De sanitaire voorzieningen zijn erg mooi, modern en schoon. Sommige staanplaatsen zijn in de schaduw, wat prettig is met de hitte. De locatie is fantastisch. Het is een korte wandeling naar het meer en de rivier de Ache stroomt vlak langs de camping – lawaaierig, maar erg mooi.
Een grote camping voor campers, caravans en tenten. Er is genoeg te zien en te doen. De staanplaatsen liggen direct aan het meer, zijn ruim en sommige liggen in de schaduw van hoge bomen. De sanitaire voorzieningen zijn goed en schoon. Er is een grote open ruimte om af te wassen en te koken – fantastisch! Er is ook een schaduwrijke wachtruimte buiten. We hadden ons verblijf zelfs kunnen verlengen. Uitstekende toegang tot Bregenz en Lindau, en geweldige fietspaden. ...
We verbleven hier twee nachten; het is een prachtige omgeving. De camping ligt terrasvormig direct aan het meer en de aanlegsteiger (erg mooi). De terrassen zijn geweldig, maar lastig voor grotere campers; we hadden wat kleine problemen met onze 8,4 meter lange camper. De sanitaire voorzieningen zijn deels nieuw of gerenoveerd en alles was schoon en netjes. We hebben het er naar onze zin gehad.
Sitecode: 19125
Ideaal gelegen camping voor uitstapjes in de Wilder Kaiser-regio. Alles is gemakkelijk per fiets te bereiken. Vriendelijke ontvangst, ruime staanplaatsen, water- en rioolaansluitingen aanwezig. Zeer nette, nieuwe en schone sanitaire voorzieningen. Restaurant met een prachtig terras op de camping. Het enige minpuntje zijn de permanente kampeerders met hun verwaarloosde caravans aan het uiteinde van de camping, maar daar hoef je niet naar te kijken.